Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Αναφορά – Διαμαρτυρία των υπαλλήλων στην Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τον όγκο δουλειάς, εξαιτίας της υποστελέχωσης
Untitled
Αναφορά - Διαμαρτυρία των υπαλλήλων στην Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τον όγκο δουλειάς, εξαιτίας της υποστελέχωσης

Αθήνα 27 – 7 -2020

Αρ. Πρωτ.: 203

Προς

                                 Περιφερειάρχη Αττικής

 Θέμα: Αναφορά – Διαμαρτυρία των υπαλλήλων στην Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τον όγκο δουλειάς, εξαιτίας της υποστελέχωσης.

 Πριν ένα περίπου μήνα, σας κοινοποιήθηκε ενυπόγραφη αναφορά των υπαλλήλων στην Δ/νση Τεχνικών  Έργων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τον όγκο δουλειάς, εξαιτίας της υποστελέχωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια προηγούμενης με ανάλογο περιεχόμενο του 2017 (επισυναπτόμενη).

Όπως σημειώνουν στα αναφερόμενα χρόνια προβλήματα έχει προστεθεί η πίεση και οι παρεμβάσεις που ασκούνται από πολιτικούς παράγοντες της Περιφέρειας, που οξύνουν παραπέρα την κατάσταση.

Ιδιαίτερα για τα ζητήματα αυτά καθώς και για όλα όσα άπτονται άμεσα των αρμοδιοτήτων σας, ζητάμε την άμεση επίλυσή τους.

Κοιν/ση

1.Υπουργείο Εσωτερικών

   α. Γραφείο Υπουργού

   β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

2.Παρατάξεις Π.Σ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ για την Αναφορά – Διαμαρτυρία των υπαλλήλων της ΔΤΕ Ανατολικής Αττικής

AΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΤΕ ΑΑ 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *