Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Του Αγίου Βαλεντίνου… και ημερίδα και κοπή πίτας. Τέτοιος έρωτας…
Untitled
Του Αγίου Βαλεντίνου… και ημερίδα και κοπή πίτας. Τέτοιος έρωτας…

Αθήνα 25 – 1 -2023

                                        Αρ. Πρωτ.: 20

 

Του Αγίου Βαλεντίνου… και ημερίδα και κοπή πίτας. Τέτοιος έρωτας…

Επιτέλους μια ημερίδα αναγκαία για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής θα γίνει την Τρίτη 14-02-2023 (του Αγίου Βαλεντίνου…) σύμφωνα με την  απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της 24ης Ιανουαρίου 2023. Το θέμα της είναι ««Αρμοδιότητες Περιφέρειας – Εξυπηρέτηση πολιτών» με στόχο «τον καλύτερο συντονισμό και Υποστήριξη των Υπηρεσιών της ΠΑ και ταυτόχρονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Η ημερίδα που δεν έχει ούτε πρόγραμμα, χρονοδιάγραμμα, θεματολογία, ομιλητές κλπ, λέει ότι αφορά και τους 2000 υπαλλήλους!!!, χωρίς όμως να φαίνεται υποχρεωτική η συμμετοχή των υπαλλήλων… Η διοργάνωσή της θα κοστίσει 13.000 € και στο πλαίσιό της θα τιμηθούν από τον Περιφερειάρχη Αττικής οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν το προηγούμενο έτος και οι οποίοι θα λάβουν αναμνηστική πλακέτα. Η ημερίδα θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Δύο» σε ένα ή «μαϊμού» ημερίδα;

Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια μέρα (του Αγίου Βαλεντίνου…), για τον ίδιο χώρο ο Περιφερειάρχης Αττικής στέλνει στις υπηρεσίες πρόσκληση για την κοπή πίτας των εργαζομένων της Περιφέρειας στη μία το μεσημέρι, αναφέροντας και πάλι ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον Περιφερειάρχη και οι προσφάτως συνταξιοδοτηθέντες υπάλληλοι…

Υπάρχει δε σύσταση προς τους υπαλλήλους από τον Εκτελεστικό Γραμματέα, ότι εκτός του απολύτως απαραίτητου προσωπικού για να λειτουργούν οι υπηρεσίες, οι υπόλοιποι  μπορούν να παραστούν!!!! Ο  χώρος βέβαια χωράει 150-200 άτομα… Όμως δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς «μπούγιο» χρειάζονται…  

Είναι γεγονός ότι δεν μας εκπλήσσουν οι απίστευτες επινοήσεις της Διοίκησης για δημόσιες σχέσεις. Οι μηχανές έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο φουλ.

Εκλογές ρεεεεεεεεεεεε!!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *