Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Από πότε τα θεσμικά όργανα εκπροσωπούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες;
Untitled
Από πότε τα θεσμικά όργανα εκπροσωπούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες;

Αθήνα 10 – 10 -2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 390

 

Από πότε τα θεσμικά όργανα εκπροσωπούνται

από εξωθεσμικούς παράγοντες;

 

Το είδαμε κι αυτό… Να εκπροσωπείται η Περιφερειακή Αρχή από τον πρόεδρο της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρη Μουλιάτο και μάλιστα στον αγιασμό στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου!!! και να απευθύνει και χαιρετισμό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!!!

Ο Δ. Μουλιάτος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής – Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α (laikesagores.com) 

Αυτήν την ανάρτηση, μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό βρήκαμε, στο site της ΠΟΣΠΛΑ, μαζί με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για την πλειοψηφία του Συλλόγου μας γιατί είμαστε αντίθετοι στις διαδικασίες μετατροπής της Δ/νσης Λαϊκών Αγορών σε Νομικό Πρόσωπο και στην υποχρεωτική απόσπαση των συναδέλφων μας.

Αναρωτιόμαστε και ζητάμε απαντήσεις από τους αρμόδιους:

  • Τα θεσμικά όργανα μπορούν να εκπροσωπούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες; Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να εκπροσωπείται ο Περιφερειάρχης από έναν «άσχετο», που απλά ήταν υποψήφιος μαζί του στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών εκλογών; Η απάντηση και η παρέμβαση είναι απαραίτητη γιατί δεν είναι το 1ο κρούσμα στην Περιφέρεια Αττικής. Είχαμε και κατάθεση στεφανιού από μητέρα «αντιπεριφερειάρχη»… και έγγραφο συμβούλου προς τις υπηρεσίες…
  • Στον αγιασμό στα Σχολεία μπορεί να απευθύνει χαιρετισμό, όποιος θέλει; Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι για τις Περιφερειακές ή βουλευτικές εκλογές έχουν βήμα στα Σχολεία; Καλώς έκανε ο Δ/ντής του Σχολείου και του έδωσε «μικρόφωνο»;

Πίνακας Αποδεκτών

  1. Υπουργείο Εσωτερικών

     -Υπουργό κ. Μ. Βορίδη

     -Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

  1. Υπουργείο Παιδείας

-Υπουργό κ. Κεραμέως

  1. ΔΟΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *