Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ…
Untitled
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ…

Αθήνα  22- 4 -2019

Αρ. Πρωτ.: 125

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ…

Με αποφάσεις μεταβίβασης αρμοδιοτήτων, προσπαθεί η Περιφερειάρχης Αττικής να «απομακρυνθεί» των ευθυνών της από το εν κρυπτώ προχώρημα των διαδικασιών αγοράς του κτηρίου της εταιρείας SYNERGO στο Περιστέρι.

Εν μέσω μάλιστα της συνέχισης της εισαγγελικής διερεύνησης του θέματος (ήρθε στην Πρόεδρο του Συλλόγου εκ νέου κλήση για ανάκριση σε υπάρχουσα εν εξελίξει μήνυση), η «απομάκρυνση» αυτή από την δαπάνη των 20.000.000 ευρώ!!! φαίνεται πως είναι επιβεβλημένη…, πόσο μάλλον τώρα, που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο…

Αυτά υπονοεί η υπ’ αριθμ. οικ. 95928 Απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής για «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής» (ΦΕΚ 1320 /Β΄/17 Απριλίου 2019) για:

– την άσκηση αρμοδιότητας της υπογραφής όλων των έντυπων, αιτήσεων και πιστοποιητικών που απαιτούνται για την έγκριση Αδειών Δόμησης των ακινήτων της Περιφέρειας Αττικής,

– την άσκηση αρμοδιότητας της υπογραφής όλων των έντυπων, αιτήσεων, πιστοποιητικών και συμβάσεων, ανεξαρτήτως ποσού, που απαιτούνται για την σύνδεση των ακινήτων της Περιφέρειας Αττικής με τα κοινωφελή δίκτυα υποδομής.

Ως εργαζόμενοι της Περιφέρειας στεκόμαστε αντίθετοι σε αυτές τις εξελίξεις, αποδοκιμάζουμε όλους όσους αδιαφορούν για τα αιτήματά μας, όλους όσους  νοιάζονται πάνω απ’ όλα για την στήριξη της επιχειρηματικής δράσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *