Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 13.00 – ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ & ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Untitled
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 13.00 – ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ & ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αθήνα  13 – 1 -2019

Αρ. Πρωτ.: 13

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 13.00 – ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ

& ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Καταδικάζουμε την άγρια καταστολή τη βροχή χημικών και κροτίδων από τα ΜΑΤ στη μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της εκπαιδευτικού και μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ Θεοδώρας Δριμάλα, του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και ενός φοιτητή από τη Φιλοσοφική σχολή.

Η καλύτερη απάντηση στην επίθεση αυτή και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, η καλύτερη απάντηση σε όλα τα κόμματα που στέκονται απέναντι στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η μαζική διεκδίκηση για ζωή με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν μόρφωση και υγεία για όλους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους καθηγητές ενάντια στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης, που οδηγούν σε απολύσεις, για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών. Συμμετέχουμε στη προκηρυγμένη από την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Παναττική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, από τις 13:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών και στη συγκέντρωση στις 15.00 στο Σύνταγμα, διεκδικώντας: 

  • Να αποσυρθεί το απαράδεκτο «σύστημα διορισμών», που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις αναπληρωτών συναδέλφων.
  • Να καταργηθούν όλες οι μορφές ελαστικής εργασίας.
  • Να γίνουν μαζικοί διορισμοί για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στην Παιδεία, Υγεία, ΟΤΑ, Κοινωνική Ασφάλιση κλπ.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των Πρωτοβάθμιων Σωματείων εκπαιδευτικών που καλούν σε προσυγκέντρωση και συναυλία στη 1.30 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος (στάση Μετρό).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *