Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση καταδίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής
Untitled
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση καταδίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Αθήνα  13-9-2017

Αρ. Πρωτ.: 182

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση

καταδίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη – 6 μ.μ. – Κερατσίνι – πλατεία Ζαρντέν

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουμε στη συγκέντρωση, που  διοργανώνουν Σωματεία του Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη Σωματείων, που έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, αφού ως γνωστόν λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα συνδικαλιστές από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη είχαν δεχτεί επίθεση από χρυσαυγίτες στο Πέραμα.

Τα δύο περιστατικά ήταν η “κορύφωση” της “δράσης” που είχε αναπτύξει όλη την προηγούμενη περίοδο η Χρυσή Αυγή, με δολοφονίες και χτυπήματα σε βάρος μεταναστών, επιθέσεις σε νεολαίους, ακόμα και μαθητές.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να δώσει το παρόν στη συγκέντρωση που καλούν τα Σωματεία του Πειραιά.

Απαντάμε μαζικά, αποφασιστικά σε όλους όσους κρύβουν το ρόλο της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης, ρόλος στήριξης των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, χτυπήματος της συλλογικής δράσης και του εργατικού κινήματος.

Οργανώνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας ενάντια σε όσους στηρίζουν το σύστημα που μας τα στερεί.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΥΣΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *