Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 9:15π.μ.
Untitled
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 9:15π.μ.

Αθήνα 3-5-2017

Αρ. Πρωτ.: 84

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 9:15π.μ.

ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17, 6ος όροφος

Η Οικονομική Επιτροπή στις 28-4-17 με ιδιαίτερη εμμονή αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας για την αγορά του κτηρίου των 20εκ. ευρώ. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής παραμένει αποφασισμένη να προχωρήσει στην αγορά του νέου κτιρίου, στην περιοχή «ΡΟΣΙΝΙΟΛ», με το τεράστιο κόστος (19.800.000 €), παρά τις αντιδράσεις του Συλλόγου, που στηρίζονται σε τεκμηριωμένες επιστημονικές και νομικές απόψεις, αλλά και οφθαλμοφανείς διαπιστώσεις. Με διαδικασίες «fast track» προωθεί την ερχόμενη Παρασκευή για συζήτηση στην ΟΕ, ως δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη, το ζήτημα της κατακύρωσης της δημοπρασίας, αδιαφορώντας για τα επιπλέον προβλήματα που φορτώνει στις πλάτες των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων.

Οι εργαζόμενοι αντιλαμβανόμαστε ότι η Διοίκηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, έχει μόνο μια δέσμευση: την εξυπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου (βλέπε Μπόμπολας, Συγγελίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος κλπ). Η αγορά του κτηρίου αυτού αντανακλά μια πλευρά της πολιτική αυτής που υποβαθμίζει τη ζωή των πολλών για να τροφοδοτεί τα κέρδη των λίγων. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της καπιταλιστικής ανάπτυξης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό τη στηρίζουν τα επιτελεία του συστήματος, οι εργοδοτικές οργανώσεις, οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, καθώς και οι διεθνείς ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Τέρμα ποια στις αυταπάτες! Δεν υπάρχουν σωτήρες! Το μόνο αντίδοτο στη βάρβαρη πολιτική τους είναι η άνοδος του λαϊκού κινήματος. Η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, έστειλε το πρώτο μήνυμα. Δίνουμε συνέχεια:

  • ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΜΑΗ
  • ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΑΗ

Η μαζική συμμετοχή μας θα είναι η απάντηση ενάντια στη βαρβαρότητα ΕΕ, ΔΝΤ, κυβερνήσεων, Περιφερειαρχών και όλων όσων την υπηρετούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΕ 05-05-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *