Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ
Untitled
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Αθήνα 24-5-2016

                                        Αριθμός πρωτ.: 53

                                                                 Προς

την Περιφερειάρχη Αττικής

«Γιοφύρι της Άρτας» έχει γίνει για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής η λειτουργία παιδικής κατασκήνωσης ώστε να μπορούν τα παιδιά μας και όχι μόνο, για κάποιες ημέρες τους θερινούς μήνες που κλείνουν τα σχολεία, να περνούν ξέγνοιαστα και δημιουργικά το χρόνο τους.

Το αίτημα αυτό έχει γίνει πιο αναγκαίο σήμερα, την περίοδο της οικονομικής κρίσης που οι διακοπές θεωρούνται προνόμιο για λίγους.

Στο αίτημα αυτό, το οποίο και η προηγούμενη διοίκηση του Συλλόγου διεκδικούσε και για το οποίο η τωρινή, έψαξε, βρήκε και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, δυστυχώς μέχρι σήμερα ούτε η παλιά ούτε η νέα περιφερειακή αρχή δεν έδωσαν καμία λύση.

Επειδή η εξαρχής δημιουργία κατασκήνωσης απαιτεί πολύ χρόνο και τα σχολεία σε λίγες ημέρες κλείνουν, σας καλούμε να δώσετε άμεσα λύση σε αυτό το αίτημα για το καλοκαίρι του 2016, καλύπτοντας τις κατασκηνωτικές ανάγκες των παιδιών μας από άλλους φορείς που έχουν κατασκηνώσεις (Υπουργεία, Δήμους, άλλους δημόσιους φορείς) ή καλύπτοντας τα έξοδα που απαιτούνται ώστε από μόνοι τους οι συνάδελφοι να πάνε τα παιδιά τους κατασκήνωση.

Τέλος, επιβάλλεται και ζητάμε η Περιφερειακή αρχή, καθιστώντας μη ψευδεπίγραφο το αρχικό ενδιαφέρον της, να τρέξει το θέμα της δημιουργίας κατασκήνωσης στην Περιφέρεια, ώστε το 2017 να έχει λυθεί οριστικά.-

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΕΤΑ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *