Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ
Untitled
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

Αθήνα 13 – 4 -2019

Αρ. Πρωτ.: 111

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τις αγωγές, που κατατέθηκαν μέσω του δικηγορικού γραφείου του συνεργαζόμενου με το Σύλλογο, δικηγόρου κ. Κώστα Τσακίρη, είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν τα σχετικά Εργολαβικά και τα απαραίτητα χρήματα της προκαταβολής για τα απαραίτητα δικαστικά και λοιπά έξοδα.

Στη κατεύθυνση αυτή ο κάθε συνάδελφος, που έχει συμπεριληφθεί στις αγωγές χρειάζεται να δώσει το ποσό των 20,16 ευρώ + 24% ΦΠΑ = 25 ευρώ και να συμπληρώσει την Εντολή Ανάθεσης της Υπόθεσης – Συμφωνητικό Εργολαβικής Δίκης σε τρία (3) αντίγραφα με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής και στα τρία αντίγραφα από την Υπηρεσία.

Η συγκέντρωση των χρημάτων και του Εργολαβικού κάθε συναδέλφου μπορεί να γίνει από τα μέλη των Τοπικών Διοικουσών των Παραρτημάτων του Συλλόγου ή από οποιονδήποτε συνάδελφο ανά Δ/νση ή κτήριο, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας στη συνημμένη κατάσταση.

Η συγκέντρωση των Εργολαβικών και των χρημάτων και η παράδοσή τους στο Σύλλογο μαζί με συμπληρωμένη τη συνημμένη κατάσταση πρέπει να ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 19/4/2019.

Η παράδοσή τους μπορεί να γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου από την Δευτέρα 15/4/2019 έως και την Παρασκευή 19/4/2019.

Στη συνέχεια από το δικηγορικό γραφείο θα κοπούν οι σχετικές αποδείξεις πληρωμής.

Θεωρούμε ότι είναι κατανοητό σε όλους, ότι εάν κάποιοι συνάδελφοι δεν παραδώσουν συμπληρωμένη την Εντολή Ανάθεσης της Υπόθεσης – Συμφωνητικό Εργολαβικής Δίκης και την αναγκαία προκαταβολή θα παύσει και η δικαστική τους εκπροσώπηση κατά την εκδίκαση των αγωγών.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να βοηθήσουν στο να φτάσει η ενημέρωση αυτή σε όλους καθώς και να βοηθήσουν στη σχετική διαδικασία.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για την συγκέντρωση των υπόλοιπων δικαιολογητικών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Παρατήρηση: Παράκληση η παρούσα Εντολή-Συμφωνητικό,

να γίνει ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ, δηλ. να συμπληρωθούν τρία Έντυπα, με

τα στοιχεία που ζητούνται και λείπουν και να υπογραφούν και να

θεωρηθεί το γνήσιο των υπογραφών σας, από την υπηρεσία

ή άλλη Δημόσια ή Δημοτική Αρχή (Κ.Ε.Π.).

ENTOΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ – ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ

Στην Αθήνα, σήμερα την …… του μήνα ………………… του έτους 2019, οι υπογραφόμενοι αφενός …………………………… ……………………….. του …………………, επαγγέλματος ……….………, κάτοικος ……………………….., οδός ………………………., αριθμός ….., Τ.Κ. ……….., με Α.Φ.Μ. ………………………. της Δ.Ο.Υ. …………………….., κάτοχος δελτίου αστ. ταυτότητας με αριθμό ……………/…….. του ………………………..,  τηλέφωνο σταθερό …………….. και κινητό …………………., e-mail ………………. και αφετέρου α) Κωνσταντίνος Τσακίρης του Αθανασίου, β) Στέλλα Συλεούνη του Ηλία και γ) Αικατερίνη Τσακίρη του Κωνσταντίνου, Δικηγόροι και κάτοικοι Αθηνών, οδός Ακαδημίας, αριθμός 87, με Α.Φ.Μ. 026199174, 043025381 και 162714910, αντίστοιχα, της Α΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών, συμφώνησαν, συνωμολόγησαν και συναποδέχθησαν τα παρακάτω:

Ο/Η πρώτος/η των συμβαλλομένων, ονομαζόμενος/η στο εξής «εντολέας» αναθέτει στους δεύτερο, τρίτη και τέταρτη των συμβαλλομένων, ονομαζόμενοι στο εξής «εντολοδόχοι», όπως αυτοί/ες, από κοινού ή ο καθένας/η καθεμιά χωριστά, φέρουν σε πέρας, δικαστικώς, την υπόθεση του/της εντολέως, για διεκδίκηση των αναδρομικών χρηματικών απαιτήσεών του/της, για τα Επιδόματα Εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και Αδείας, του διαστήματος από 1-12-2016 έως 31-12-2018, ασκώντας ομαδική με άλλους συναδέλφους του/της εντολέως αγωγή, κατά της Περιφέρειας Αττικής, ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.

Τη διεκπεραίωση της πιο πάνω υποθέσεως αναλαμβάνουν οι δεύτεροι συμβαλλόμενοι, με τους εξής όρους και συμφωνίες, που έγιναν ανεπιφύλακτα αποδεκτοί από κοινού, από τους παραπάνω συμβαλλομένους:

1.- Σε περίπτωση επιτυχούς εκβάσεως της ανωτέρω υποθέσεως και εφόσον και όταν καταβληθούν τα επιδικασθησόμενα χρηματικά ποσά στον/στην εντολέα, οι παραπάνω δικηγόροι, Κωνσταντίνος Τσακίρης, Στέλλα Συλεούνη και Αικατερίνη Τσακίρη, θα λάβουν, κατ’ ισομοιρία (κατά το 1/3 έκαστος/η), από τον/την πιο άνω εντολέα τους, ως δικηγορική αμοιβή τους, το συνολικό ποσοστό του πέντε τοις εκατό (5%) εν όλω, επί των συνολικών μικτών επιδικασθησομένων κεφαλαίου και τόκων, προσαυξημένο κατά τον αναλογούντα Φ.Π.Α. ποσοστού 24% επ’ αυτού. Ο/Η παραπάνω εντολέας, προς εκτέλεση της παρούσας εντολής του/της, εκχωρεί και μεταβιβάζει, δια της παρούσας, από τούδε, στους/στις άνω εντολοδόχους, κατ’ ισομοιρία (κατά το 1/3 σε καθένα/μία τους), ως οφειλόμενη σ’ αυτούς/ές δικηγορική αμοιβή μετά του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24% επ’ αυτής, το ανωτέρω συνολικό ποσοστό προσαυξημένο κατά τον αναλογούντα Φ.Π.Α. ποσοστού 24% επ’ αυτού, επί των δικαστικώς ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ληφθησομένων υπ’ αυτού/ής μικτών ποσών, των πιο πάνω εντολοδόχων δικαιουμένων να εισπράξουν το ανωτέρω ποσοστό τους προσαυξημένο κατά τον αναλογούντα Φ.Π.Α. ποσοστού 24% επ’ αυτού, παρά του οφειλέτη του/της εντολέως (εναγομένης Περιφέρειας Αττικής), άνευ νέας μεσολαβήσεως του/της ως άνω εντολέως και άνευ νέας τινός εντολής ή εκχωρήσεως αυτού/ής.

2.- Σε περίπτωση κατάθεσης και επίδοσης της αγωγής και εν συνεχεία νομοθετικής ή με άλλο τρόπο εξωδικαστικής επίλυσης της εν λόγω δικαστικής διαφοράς πριν την εκδίκαση της ασκηθείσας αγωγής η παραπάνω αμοιβή των Δικηγόρων μειώνεται στο ήμισυ, στην δε περίπτωση εκδίκασης της αγωγής στο αρμόδιο Δικαστήριο και εν συνεχεία νομοθετικής ή με άλλο τρόπο εξωδικαστικής επίλυσης της πιο πάνω δικαστικής διαφοράς η αμοιβή των Δικηγόρων παραμένει στο αρχικό παραπάνω ποσοστό.

3.- Σε περίπτωση αποτυχίας της παραπάνω υποθέσεως, οι εντολοδόχοι Δικηγόροι δεν θα λάβουν καμιά αμοιβή.

4.- Ο/Η εντολέας παρέχει προς τους παραπάνω Δικηγόρους, την εντολή και πληρεξουσιότητα, να εκπροσωπούν  αυτόν/ήν, για την εν λόγω υπόθεσή του/της, από κοινού ή χωριστά ο καθένας/η καθεμιά, ενώπιον όλων των αρμοδίων Δικαστηρίων και Διοικητικών Αρχών και

5.- Ο/Η ως άνω Εντολέας δεν έχει δικαίωμα να ανακαλέσει την παρούσα εντολή και να καταργήσει ή τροποποιήσει μονομερώς το παρόν συμφωνητικό, καθόσον αυτά αφορούν και το συμφέρον των εντολοδόχων, σύμφωνα με το άρθρο 724 του Αστικού Κώδικα.

Το παρόν συντάχθηκε και αφού αναγνώσθηκε, υπογράφηκε παρ’ όλων των συμβαλλομένων, λαβόντων των μερών από ένα όμοιο.-

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

1.- Εντολέας                                            2.- 1ος Εντολοδόχος

                                                                3.- 2η Εντολοδόχος

                                                                4.- 3η Εντολοδόχος

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *