Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΩΡΑ 12.30
Untitled
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΩΡΑ 12.30
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                                  Αθήνα 31 – 3 -2024

                                           Αρ. Πρωτ.: 69

Πέμπτη 4 Απριλίου – ώρα 12.30

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Συγγρού 15-Αθήνα

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Την Πέμπτη 4 Απριλίου όλοι οι εργαζόμενοι όλων των Περιφερειών βγαίνουμε στο δρόμο. Πραγματοποιούμε σε όλη τη χώρα συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά κτήρια όλων των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων με πανό και συνθήματα και βροντοφωνάζουμε:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ – ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ – ΜΕΣΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ  ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Για τη συμμετοχή μας αξιοποιούμε τις δίωρες άδειες από τη Συλλογική μας Σύμβαση ή οποιαδήποτε άλλη άδεια.

Δίνουμε δυναμικό παρών. Από την συμμετοχή μας εξαρτάται η πορεία ικανοποίησης των βασικών μας αιτημάτων, που έχουμε στο διεκδικητικό μας πλαίσιο .

Συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Είναι προκλητική η συνεχής υποστελέχωση, με την συνεχή μείωση του αριθμού των εργαζομένων. Μόνο από το 2020 έχει μειωθεί κατά 24%!!!

Είναι προκλητικό αντί να προχωρούν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού να προσλαμβάνουν συμβασιούχους στους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς (ΑΕ) που συστήνουν, να μην υπάρχει μια υπηρεσία Τεχνικών Έργων, που να μπορεί να κατασκευάσει ένα στοιχειώδες έργο, εξαιτίας της υποστελέχωσης και της έλλειψης μέσων και εξοπλισμού.

Είναι προκλητική η συνέχιση των πετσοκομμένων μισθών μας, η αντιμετώπισή μας σαν υπαλλήλους β΄κατηγορίας.

Είναι προκλητικό να συνεχίζουμε να βάζουμε το χέρι στη τσέπη για να μετακινούμαστε για εκτέλεση υπηρεσίας ή για να υπερσπιζόμαστε τις υπηρεσίες και τους εαυτούς μας σε απαράδεκτες ποινικές διώξεις, αγωγές κλπ.

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Βάζουμε στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεών μας τα αιτήματα για αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, επαναφορά των 13ου & 14ου μισθού, λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας, ικανοποίηση των αιτημάτων μας για τα  ζητήματα των μετακινήσεων των υπαλλήλων, που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία, για χορήγηση «ελεγκτικού επιδόματος» στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις υποστηρικτικές δομές, για πλήρη νομική κάλυψη, για χορήγηση της εκλογικής αποζημίωσης σύμφωνα με τις προτάσεις μας κλπ.            

Πέμπτη 4 Απρίλη οργανώνουμε μαζικές κινητοποιήσεις, αντάξιες των αιτημάτων μας. 

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας με τη συμμετοχή μας στην Απεργιακή κινητοποίηση Σωματείων και Ομοσπονδιών σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα στις 17 Απριλίου 2024, ζητώντας από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει την απεργία ως τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *