Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Στήριξη στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά & του Σωματείου της Cosco
Untitled
Στήριξη στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά & του Σωματείου της Cosco
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα 9 – 3 -2024

                                        Αρ. Πρωτ.: 50

 

Στήριξη στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά & του Σωματείου της Cosco

 

Στηρίζουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και Πρόεδρο του Σωματείου της Cosco, που τον σέρνουν στα δικαστήρια για μια ακόμα φορά.

Η δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά παίρνει το μέρος της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

Στέλνει στα δικαστήρια τις απεργίες των εργαζομένων, τον απεργιακό αγώνα τους για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας,  λίγο μετά το θάνατο του συναδέλφου τους Δημήτρη Δαγκλή. Στέλνει στα δικαστήρια τον αγώνα τους για να έχουν βαρέα και ανθυγιεινά, για να έχουν ΣΣΕ και μάλιστα υποχρεωτική. Καμιά σημασία δεν έχει για αυτούς η ανθρώπινη ζωή.

Θέλουμε όμως να γνωρίζουν η δικαιοσύνη, η εργοδοσία και όλοι οι μηχανισμοί, ότι αυτός ο εμβληματικός, σημαντικός αγώνας δεν μπορεί να καταδικαστεί, όσο και αν τον συκοφαντήσουν, τον χτυπήσουν. Αυτός ο αγώνας με τα σημαντικά αποτελέσματά του είναι στις καρδιές της εργατικής τάξης της Ελλάδας, αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη όταν έχουμε αριθμό ρεκόρ εργοδοτικών εγκλημάτων και δεκάδων σακατεμένων, δεν λειτουργεί με τόση γρηγοράδα και αθώωση της εργοδοσίας για τις ευθύνες της.  Είναι η ίδια δικαιοσύνη που στέλνει στα δικαστήρια και πολλούς άλλους συνδικαλιστές, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να μας κάνουν να τηρείται σιγή ιχθύος στους χώρους δουλειάς. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *