Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤHΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤHΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα 2 – 1 -2024

                                           Αρ. Πρωτ.: 1

 

     ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤHΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Λόγω του μεγάλου αριθμού δηλώσεων για την εκδήλωση του Συλλόγου μας, που αφορά τις Θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά μας και ιδιαίτερα της παράστασης «ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ», με αποτέλεσμα την αδυναμία εξυπηρέτησης όλων από την προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ώρα 15.00 μ.μ. σας ενημερώνουμε ότι προχωρήσαμε σε πρόσθετη κράτηση με αγορά εισιτηρίων για την επόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ώρα 11.30 πμ.

Για το σκοπό αυτό διαχωρίσαμε τις δηλώσεις των συναδέλφων με κριτήριο τον χρόνο αποστολής της σχετικής δήλωσης, σε όσους θα την παρακολουθήσουν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και σε όσους θα την παρακολουθήσουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Έχουμε συνημμένες τις σχετικές καταστάσεις και παρακαλούμε να τηρηθούν.

Παράκληση: Εάν υπάρχουν συνάδελφοι, που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα συμμετέχουν στην παράσταση της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, ώρα 11.30 πμ ή θα συμμετέχει μικρότερος αριθμός από αυτόν που έχουν δηλώσει, τους καλούμε να μας ενημερώσουν με email το αργότερο έως την Τρίτη 9/1 στο syllogos.patt@gmail.com, προκειμένου να μην υπάρξει αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση για το Σύλλογο.

Μετά τα παραπάνω ανακεφαλαιώνουμε:

Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Παιδική Σκηνή Μαριάννα Τόλη

Προφήτου Δανιήλ 3 & Πλαταιών – Κεραμεικός 

                                                      

  1. Όλοι οι συνάδελφοι, που έχουν δηλώσει συμμετοχή για την παράσταση «ΤΑ Σ ΆΓΑΠΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» της Μάρως Θεοδωράκη  που βασίζεται στην σειρά των βιβλίων της  και απευθύνεται στην προσχολική ηλικία έως και 7 ετών, θα την παρακολουθήσουν κανονικά την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024. Ώρα έναρξης παράστασης 11.30 πμ. 
  1. Όσοι συνάδελφοι περιλαμβάνονται στη σχετική κατάσταση (συνημμένη) για την 1η παράσταση «ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ» του Μενέλαου Λουντέμη    που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 και άνω, θα την παρακολουθήσουν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024. Ώρα έναρξης παράστασης 15.00 μμ. 
  1. Όσοι συνάδελφοι περιλαμβάνονται στη σχετική κατάσταση (συνημμένη) για την 2η παράσταση «ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ» του Μενέλαου Λουντέμη    που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 και άνω, θα την παρακολουθήσουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. Ώρα έναρξης παράστασης 11.30 μμ.

Παρακαλούμε για την συμβολή των υπηρεσιών στην ενημέρωση των συναδέλφων καθώς και για την έγκαιρη προσέλευση όλων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *