Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
Untitled
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα 10 – 12 -2023

                                        Αρ. Πρωτ.: 223

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Παιδική Σκηνή Μαριάννα Τόλη

                    Προφήτου Δανιήλ 3 & Πλαταιών – Κεραμεικός               

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

 

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την διοργάνωση της παρακολούθησης των δύο παρακάτω θεατρικών παραστάσεων την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου:

«ΤΑ Σ ΆΓΑΠΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» της Μάρως Θεοδωράκη  που βασίζεται στην σειρά των βιβλίων της  και απευθύνεται στην προσχολική ηλικία έως και 7 ετών με ώρα έναρξης παράστασης στις 11.30 πμ.

Χαρακτηριστικά γράφουν για το έργο οι δημιουργοί του:

«Μια παράσταση που «γεννήθηκε» για να μοιράσει όνειρα, ελπίδα, ενσυναίσθηση. Έχοντας στη μνήμη μας την ομορφιά του να είσαι παιδί κ να ανακαλύπτεις ,βρίσκουμε μέσα από αυτό, το παιδί μέσα μας κ το αφήνουμε να δημιουργήσει ,να εκφραστεί κ να χρωματίσει την παράσταση μας.»

 Αναστάσης Δεληγιάννης / Σκηνοθέτης – Χορογράφος

 

«Με τον πιο γλυκό τρόπο εύχομαι όλα τα σ’ αγαπώ του κόσμου να αγγίξουν κάθε παιδική ψυχή . Άλλωστε είναι πολλά τα σ ’αγαπώ για να μην τα μοιραζόμαστε!»

Μάρω Θεοδωράκη / Μουσικός – Συγγραφέας

 

«ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ» του Μενέλαου Λουντέμη    που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 και άνω με ώρα έναρξης παράστασης στις 15.00.

Το αγαπημένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη “Ένα παιδί μετράει τ’άστρα” μεταφέρεται στη σκηνή, σε θεατρική διασκευή Σίσσυς Αλατά και σκηνοθεσία Αναστάση Δεληγιάννη.

Το έργο παρουσιάζει ανάγλυφα τον πόθο ενός φτωχού παιδιού, του Μέλιου, να μάθει γράμματα καθώς και την προσπάθεια του να επιτύχει το στόχο του παρά τις αντίξοες κοινωνικές συνθήκες. Τα θεμέλια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η ελευθερία της γνώμης, το δικαίωμα των παιδιών για ίση ευκαιρία στην εκπαίδευση, είναι μερικά από τα μηνύματα του έργου. Μία συναρπαστική ιστορία, με αναπάντεχα επίκαιρα μηνύματα, που επιτρέπει στην ελπίδα να ανθίσει.

 

Η είσοδος στο θέατρο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους θα είναι δωρεάν.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες και να οργανωθεί απρόσκοπτα η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης (αριθμό θέσεων κλπ) και δεδομένου ότι η αίθουσα του θεάτρου μπορεί να χωρέσει έναν συγκεκριμένο αριθμό θεατών, είναι αναγκαία η συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους» και αποστολής ΑΜΕΣΑ στο syllogos.patt@gmail.com της αντίστοιχης συνημμένης φόρμας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *