Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΠ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΠ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα 14 – 12 -2023

                                           Αρ. Πρωτ.: 225

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΑΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σε συνέχεια της 215/4-12-2023 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε πως στην 30η Έκτακτη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/12/2023) λήφθηκε απόφαση για την 1η φάση «Αποτίμησης σε χρήμα Μέσων Ατομικής Προστασίας τα οποία δεν χορηγήθηκαν σε δικαιούχους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής για το χρονικό διάστημα από 12.10.2020 – 31.12.2023».

Η απόφαση αφορά 693 εργαζόμενους με συνολικό ποσό πληρωμής 673.250,50 ευρώ και θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τις επόμενες μέρες, αντίστοιχα, μετά την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι συνάδελφοι της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών.

Οι παρεμβάσεις μας έφεραν αποτέλεσμα και καταφέραμε να ξεπεράσουμε αρκετά προβλήματα. ΟΧΙ ΟΛΑ… Τα υπόλοιπα, αυτά που αφορούν την ένταξη και άλλων ειδικοτήτων και εργαζομένων, που θεωρούνται «αμφισβητήσιμα» επειδή δεν αναφέρονται ρητά στην ισχύουσα ΚΥΑ πχ οδηγοί, ελεγκτές και μηχανικοί ανάπτυξης, επόπτες λαϊκών αγορών κλπ, θα τα παλέψουμε με την νέα χρονιά και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.

Ταυτόχρονα ευελπιστούμε ότι με την νέα χρονιά θα ολοκληρωθεί και η συγκέντρωση όλων τα δεδομένων για τα υπόλοιπα ΜΑΠ, για συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν κλπ.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ήταν σημαντικό για όλους να ξεκινήσει η αποτίμηση έστω κι αν δεν ήταν «ολοκληρωμένη» πριν μπουν κι άλλα εμπόδια…

Ελπίζουμε πως η όλη προσπάθεια θα αποτελέσει ένα παραπάνω κίνητρο για δυνάμωμα των αγωνιστικών μας διεκδικήσεων, για μαζικότερη συμμετοχή στη δράση για όλα τα ζητήματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ – ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 7μμ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΙ ΦΟΡΟΙ

ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *