Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
klirosi
ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα  4 – 10 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 177

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2-10-2023 παρέμβαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και αρκετών συναδέλφων στη Διοίκηση της Περιφέρειας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εκμετάλλευση και αξιοποίηση της εκλογικής αποζημίωσης ως ψηφοθηρικού και ρουσφετολογικού μηχανισμού.

Είναι γνωστό σε όλους μας και μέσα από τις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες του Συλλόγου από τον Μάη μήνα ακόμα, ότι έχουν «μπει από το παράθυρο» δυο και τρεις φορές, μετακλητοί γραφείων Αντιπεριφερειαρχών, αρεστοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Αρχής ή συνάδελφοι τους οποίους με αυτόν τον τρόπο τους «δένουν» και για τις επερχόμενες εκλογές, παρακάμπτοντας κάθε αίσθημα δικαίου και κάνοντας «κουρελόχαρτο» τη σειρά της κλήρωσης. Συνάδελφοι μεταγενέστερα στη σειρά της κλήρωσης συμμετέχουν για δεύτερη ή τρίτη φορά σε εκλογικά συνεργεία έχοντας αποκομίσει για φέτος ένα έξτρα εισόδημα που φτάνει τα 5.600 ευρώ!!! Συνημμένα έχουμε την Απόφαση (συνολική) Συγκρότησης ειδικών εκλογικών συνεργείων.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας, παρά το γεγονός ότι γνώριζε για την παρέμβαση αυτή, φρόντισε να απουσιάζει, όπως «τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι, πριν βουλιάξει»…..και τι να πει άλλωστε, έχοντας την κύρια ευθύνη μαζί με τον Περιφερειάρχη, για την κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί με τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων και την τσαλαπάτηση της σειράς κλήρωσης.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Πέππα, ο οποίος δήλωσε για μια ακόμα φορά αναρμόδιος!!!

Από μεριάς μας καταγγείλαμε τη στάση της Περιφερειακής Αρχής και των υπηρεσιακών της στηριγμάτων, που χρησιμοποίησε για μια ακόμα φορά κατ’ αυτόν τον τρόπο την εκλογική αποζημίωση, καθώς και ότι εάν τηρούταν η σειρά κλήρωσης θα έφτανε σχεδόν στο τέλος η λίστα που κληρώθηκε στις 28-4-2023.

Ως Δ.Σ. μαζί με όλους τους συναδέλφους που παλεύουμε για ισότιμη μεταχείριση όλων των υπαλλήλων και για διαφανείς διαδικασίες παντού, θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση παίρνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *