Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Ποιον στηρίζει η Περιφερειακή Αρχή όταν δίνει 23.182,54 € για δυο καθαρίστριες;
Cleaning lady with a bucket and cleaning products .
Ποιον στηρίζει η Περιφερειακή Αρχή όταν δίνει 23.182,54 € για δυο καθαρίστριες;
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα  27 – 9 -2023

                                        Αρ. Πρωτ.: 171

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ποιον στηρίζει όταν δίνει 23.182,54 € για δυο καθαρίστριες;

Τις καθαρίστριες ή τον εργολάβο καθαριότητας;

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ερώτημα καινοφανές εάν συνέβαινε για πρώτη φορά… Εάν μια τέτοια προκλητική ανάθεση από την εκλεκτή της ΝΔ Περιφερειακή Αρχή αποτελούσε την εξαίρεση. Όμως δεν συμβαίνει αυτό…

Τόσο η ίδια η απόφαση Ανάθεσης (συνημμένη) με πρωτ. 1145664/22-9-2023 (ΑΔΑ:66ΑΝ7Λ7-Α4Ρ) όσο και η λογική που την διέπει αποτελούν μόνιμα στοιχεία της χρόνιας πολιτικής όλων των Περιφερειακών Αρχών απαξίωσης υπαλλήλων και υπηρεσιών, αξιοποίησης της υποστελέχωσης για διοχέτευση άφθονου χρήματος σε εργολάβους και επιχειρηματίες.

Με την συγκεκριμένη Απόφαση δίνονται σε συγκεκριμένη εταιρεία 23.182,54 € για απασχόληση 2 καθαριστριών για 3 βδομάδες για τον καθαρισμό του ισογείου χώρου επί της Συγγρού 80-88, του χώρου που θα χρησιμοποιείται το διάστημα αυτό για τις εργασίες καθορισμού εκλογικών τμημάτων και εκλογικών καταστημάτων για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

23.182,54€ για απασχόληση 2 καθαριστριών για 3 βδομάδες, όταν τις καθαρίστριες η εταιρεία αυτή όπως και η πλειοψηφία του κλάδου τις πληρώνει στην καλύτερη των περιπτώσεων με τον κατώτατο μισθό των 780 ευρώ τον μήνα μεικτά!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Αλωνίζουν οι εργολάβοι κι ούτε καν τις βασικές τους υποχρεώσεις δεν τηρούν…, ούτε καν τον προβλεπόμενο από τον ν. 2874/2000 πίνακα με τα στοιχεία της επιχείρησης και των απασχολούμενων δεν έχουν αναρτημένο στο χώρο εργασίας.

Και από ότι ακούγεται… έχουν υπογραφεί αντίστοιχες αποφάσεις και για άλλους χώρους… κι ας υπάρχουν εργαζόμενοι του κλάδου αυτού που εργάζονται με συμβάσεις και με προγράμματα της ΔΥΠΑ στο συγκεκριμένο κτήριο…

Αλλά που να φτάσουν όταν ο κάθε Αντιπεριφερειάρχης ή ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου θέλει να απασχολεί έναν αποκλειστικά για την πάρτη του!!! Βλέπετε τα γραφεία τους καταλαμβάνουν χώρο όσο 2 Δ/νσεις μαζί!!!

Κατά τ’ άλλα όταν ζητάμε αυξήσεις στους μισθούς μας η μόνιμη απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει «δημοσιονομικός χώρος»…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ και ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Μόνιμη δουλειά για όλους – Αυξήσεις στους μισθούς μας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *