Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Περιφερειακή Αρχή Αττικής – ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…
klirosi
Περιφερειακή Αρχή Αττικής - ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα  24- 9 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 169

Περιφερειακή Αρχή Αττικής

ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

Αδιόρθωτη μέχρι τέλους…, παραμένει η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη απέναντι στους εργαζόμενους της Περιφέρειας και τα αιτήματά τους.

Για άλλη μια φορά η επιλεκτική μεταχείριση, οι συνεχείς διακρίσεις στους υπαλλήλους, η συντήρηση μηχανισμών, οι αδιαφανείς διαδικασίες επαναλαμβάνονται και στη συγκρότηση των τωρινών εκλογικών συνεργείων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για άλλη μια φορά ο Περιφερειάρχης συμπεριφέρεται ως άλλος ηγεμόνας, κρύβεται αρνούμενος να δώσει απαντήσεις… στα ερωτήματα που θέσαμε (έγγραφα ΣΥΠΑ 159/12-9-2023, 123/19-6-2023, 109/16-5-2023, έγγραφο ΟΣΥΑΠΕ 29/8-2-2023 κ.α.). Τόσο δημοκρατικός, τόσο θεσμικός!!!

Για άλλη μια φορά έχουν συμπεριληφθεί για δεύτερη ή ακόμα και για τρίτη φορά αρκετοί που είχαν συμπεριληφθεί στα συνεργεία των προηγούμενων εκλογών (δεν αναφερόμαστε στους πραγματικά αυτοδίκαια συμμετέχοντες), την ώρα μάλιστα που δεν είχε ολοκληρωθεί ο «κύκλος» της κλήρωσης όλων των συναδέλφων.

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή στα εκλογικά συνεργεία σημαίνει για μερικούς συναδέλφους εξοντωτικά ωράρια και δουλειά, και για άλλους «φιλική συμμετοχή». Και να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί η διάθεση ούτε ενός σάντουιτς, ενός χυμού κλπ.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο προσχηματικά αξιοποιείται η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, την ώρα μάλιστα που θα μπορούσε με τις 4 εκλογικές διαδικασίες να έχει κλείσει όλος ο κύκλος…

Κι όσο για το υπουργείο Εσωτερικών αυτό όχι μόνο δεν βγάζει έγκαιρα την σχετική ΚΥΑ και δεν υιοθετεί τις προτάσεις της ΟΣΥΑΠΕ ώστε να σταματήσει να αξιοποιείται από τους Περιφερειάρχες η εκλογική αποζημίωση ως εργαλείο χειραγώγησης, αλλά λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν έχει παραδώσει στους ΟΤΑ ούτε τα απαραίτητα υλικά, που εμπίπτουν στην ευθύνη του.

Και βέβαια σε αυτή την κατάσταση, δείγματα γραφής δίνει και ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου για αντικαταστάτης του Πατούλη, υποψήφιος της ΝΔ που ενώ του έχουν τεθεί τα συγκεκριμένα ζητήματα από εργαζόμενους «αγρόν αγοράζει»…

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την εκλογική αποζημίωση ως προεκλογικό δώρο!!!

Τέλος δεν μπορεί να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει εξασφαλίσει έναν κατάλληλο χώρο για την διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας (βουλευτικές, αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές κλπ) δηλ. χώρου κατάλληλου μεγέθους, προσβάσιμου στους εργαζόμενους, στην κίνηση των φορτηγών κλπ

Χρόνια τώρα παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση, να ψάχνει σαν τους νομάδες να βρει κατάλληλο χώρο, την ίδια ώρα που δημόσια κτήρια μέσω ΤΑΙΠΕΔ έχουν παραδοθεί σε διαφόρων ειδών επιχειρηματικές δράσεις κλπ. Έφτασε πρόσφατα να περιμένει να τελειώσει μια συναυλία για να της παραδοθεί ο χώρος και να αρχίσει παραλαμβάνει εκλογικό υλικό των αυτοδιοικητικών συνδυασμών. Αυτά όμως είναι τα «απόνερα» της «αξιοποίησης» των δημόσιων κτηρίων!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *