Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΣΥΠΑ12-7-2023
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΣΥΠΑ12-7-2023
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα  14- 7 -2023

                                             Αρ. Πρωτ.: 135

 

         Προς

          Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12ης  ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

     Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 12-7-2023 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Α. με παρόντα τα 21 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα Πανουτσάκου Βέτα, Δοξακίδη Σωτήρη, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Ζαβερδινό Άλκη, Καζάκο Βαγγέλη, Κοντούδη Κυριάκο, Μαντσιώκα Αλεξάνδρα, Ντόντο Παναγιώτη, Ποριάζογλου Βενετία, Σαραντοπούλου Κυριακή, Στεβή Ειρήνη, Κορκίδου Σωτηρία, Δεγαΐτη Βασιλική, Γυπαράκη Γιώργο, Ζερβάκη Χρήστο, Μπακογιώργο Ευάγγελο, Πολυζώη Ευαγγελία, Σούλτο Γιάννη, Κυριακόπουλο Γεώργιο, Πνακά Χάρη και Φωτεινό Σταύρο, και συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής και κατέληξε στα εξής κυρίως ζητήματα:

 

  1. Εκτίμησε την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, το αποτέλεσμα που αυτή είχε και την ανάγκη να μην υπάρξει καμιά ανοχή, κανείς συμβιβασμό με τα αντιλαϊκά μέτρα, που θα ακολουθήσουν. Συζήτησε για τις τελευταίες εξελίξεις με την επίθεση της κυβέρνησης στο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα τις εξαγγελίες για την αύξηση των μισθών στο δημόσιο, τις οποίες θεωρεί κοροϊδία, μετά από μία δωδεκαετία περικοπών και μηδενικών αυξήσεων. Κρίθηκε αναγκαίο ο Σύλλογος να εντείνει την κινηματική του δράση στο προσεχές διάστημα και να ενισχύσει τον αγώνα για αξιοπρεπείς μισθούς, αυξήσεις τουλάχιστον 20%, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, κ.λ.π. Αποφασίστηκε να εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση για το θέμα.
  2. Συζήτησε την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε με τους χειρισμούς της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής στο ζήτημα των εκλογικών συνεργείων. Καταγγέλθηκε το γεγονός ότι η Περιφερειακή Αρχή επιβραβεύοντας τους ημέτερους, ενέταξε μέσω των αποφάσεων της μεγάλο αριθμό συναδέλφων χωρίς να είναι η σειρά κλήρωσής τους, μειώνοντας έτσι τον αριθμό όσων εντάχτηκαν με σειρά κλήρωσης, καθώς και το γεγονός ότι ενέταξε συμβούλους – μετακλητούς υπαλλήλους. Αποφασίστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση καταγγελίας της κατάστασης και έγγραφο προς την διοίκηση που να ζητάει τα αναλυτικά στοιχεία για τα εκλογικά συνεργεία που δεν μας έχουν χορηγηθεί ακόμα.  
  3. Αποφασίστηκε να εκδοθεί έγγραφη απαίτηση προς την Διοίκηση για να τηρηθούν τα μέσα προστασίας από τον καύσωνα.
  4. Θα βγει ενημερωτικό που θα δίνει κατευθύνσεις προς τους συναδέλφους σχετικά με την απεργία- αποχή από την στοχοθεσία-αξιολόγηση.
  5. Αποφασίστηκε η διοργάνωση της ετήσιας καθιερωμένης εκδήλωσης για τα παιδιά των συναδέλφων που ολοκλήρωσαν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και η δαπάνη για τις δωροεπιταγές που θα τους δοθούν.
  6. Εγκρίθηκαν οι οικονομικοί απολογισμοί της περιόδου και οι αγορές απαραίτητων υλικών και επισκευών για τα γραφεία του συλλόγου.
  7. Εγκρίθηκαν 10 νέες αιτήσεις εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογο (9 μόνιμων ομόφωνα και 1 συμβασιούχου).

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.           

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

                                                           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *