Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
klirosi
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα  8- 6 -2023

                                             Αρ. Πρωτ.: 120

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΠΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΟΛΟ – ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Χθες, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Σελίμη, μπροστά στις εκλογές της 25ης του Ιούνη, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί ως προς τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων.

          Ο Εκτελεστικός, δήλωσε:

-ότι δεν έχει στη διάθεσή του τα ζητούμενα στοιχεία με το αρ. πρωτ.: 109/16-05-2023 έγγραφό μας,

-ότι σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την λίστα της κλήρωσης στις εκλογές της 21ης Μαΐου έφτασαν στον αριθμό 472, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα εκλογικά συνεργεία,

-ότι σύμφωνα με την ανεπίσημη πληροφόρηση που έχουν από το ΥΠΕΣ το πλήθος των ατόμων που θα οριστούν για τις εκλογές του Ιουνίου θα είναι το ίδιο με αυτό των εκλογών του Μαΐου.

Δήλωσε επίσης ότι η πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής είναι να αξιοποιήσει την λίστα της κλήρωσης, τοποθετώντας όμως παράλληλα και συναδέλφους εκτός λίστας, για κοινωνικούς λόγους, είτε λόγω της πείρας που διαθέτουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών… Θα εφαρμοστεί «η ίδια τακτική με την προηγούμενη φορά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα ενημερωθήκαμε ότι μπήκαν ξανά στα εκλογικά συνεργεία, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, συνάδελφοι, λόγω της «γνώσης» που διαθέτουν, εκτός σειράς και εκτός των αυτοδίκαια συμμετεχόντων (δουλεύουν ήδη 10 άτομα αυτής της κατηγορίας…). Άλλωστε όπως είπε ο κ. Σελίμης μόνο στην Περιφέρεια Αττικής έγινε κλήρωση και ότι στις άλλες Περιφέρειες το εκλογικό επίδομα αξιοποιείται από τους Περιφερειάρχες σαν κίνητρο απόδοσης και σαν μορφή επιβράβευσης των «άξιων» υπαλλήλων…

Τέλος, ως Δ.Σ. δηλώσαμε ότι θα παρακολουθήσουμε στενά το ζήτημα και μαζί με τους συναδέλφους θα κλιμακώσουμε την πίεση απέναντι στη Διοίκηση, προκειμένου να τηρηθούν στοιχειώδεις κανόνες ισοτιμίας και επιλογή όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων μέσω της κλήρωσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *