Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ
Untitled
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα 12 – 5 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 107

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ

 

Συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Η θέση του Συλλόγου, για την συμμετοχή όλων των συναδέλφων στα εκλογικά συνεργεία ήταν ξεκάθαρη, δίκαιη και χωρίς αστερίσκους.

Επανειλημμένα ζητήθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και τη Διοίκηση της Περιφέρειας να συμμετέχουν  – εφόσον δεν υλοποιηθεί το αρχικό αίτημά μας για όλους – όσο το δυνατόν περισσότεροι υπάλληλοι, με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια για όλους και να προσδιορίζονται ρητά πόσοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Δυστυχώς και παρά τις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης Πατούλη, ότι θα τηρηθούν όλα τα ανωτέρω, μετά την κλήρωση που έκανε προχώρησε σε δεκάδες βολέματα ημετέρων, εκτός σειράς, καταστρατηγώντας κάθε έννοια της κλήρωσης, χωρίς να ξεχνάμε και πόσους άλλους εκτός σειράς, βάφτισε αναντικατάστατους για την συμμετοχή τους στα εκλογικά συνεργεία.

Καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη και απαράδεκτη αυτή διαδικασία και καλούμε όλους τους συναδέλφους να αποδοκιμάσουν την στάση αυτή της Διοίκησης. Ο Σύλλογος είναι απέναντι σε όλο αυτό το καθεστώς βολέματος και η κλήρωση δεν δίνει σε κανέναν άλλοθι από τη στιγμή που δεν τηρείται. Φτάνει πια η κοροϊδία.

Κοιν/ση

  1. Περιφερειάρχη Αττικής
  2. Εκτελεστικό Γραμματέα
  3. Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού
  4. Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *