Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Εκδρομή στη Βραυρώνα-επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο
vravrwna
Εκδρομή στη Βραυρώνα-επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα  28 -5 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 115

Κυριακή 18-6-2023

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ –ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το Δ.Σ. διοργανώνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας την Κυριακή 18-6-2023, χρησιμοποιώντας για την μεταφορά μας πούλμαν.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας βρίσκεται πλησίον του ομώνυμου αρχαιολογικού χώρου και φιλοξενεί πλούσια και ποικίλα ευρήματα που χρονολογούνται από την 3η χιλιετία π.Χ. μέχρι τον 4ο αι. μ.Χ. Μέσα από τη μόνιμη έκθεση παρουσιάζεται η λειτουργία του ιερού της Βραυρωνίας Αρτέμιδας, ενός από τα σημαντικότερα της Αττικής, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η ιστορία της ευρύτερης περιοχής της Μεσογαίας.

Η μετάβαση στη Βραυρώνα θα γίνει με πούλμαν, με αναχώρηση το πρωί της 18ης Ιουνίου και επιστροφή αργά το απόγευμα (οι συγκεκριμένες ώρες και τα σημεία επιβίβασης θα ανακοινωθούν).

Η επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα περιλαμβάνει σχετική ξενάγηση και στη συνέχεια θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε τις ομορφιές της περιοχής, θα διασκεδάσουμε στα ταβερνάκια της.

Από τα συνολικά έξοδα (είσοδο στο μουσείο, ξενάγηση και μεταφορά με πούλμαν) κάθε συνάδελφος θα συμμετέχει με 10 ευρώ, τα υπόλοιπα θα τα καλύπτει ο Σύλλογος.

Προκειμένου να οργανώσουμε την επίσκεψη όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 8-6-2023 και ώρα 12:00 στέλνοντας στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com συμπληρωμένο το συνημμένο excel.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος (περιορισμοί του Μουσείου, αριθμός επιβαινόντων στο πούλμαν), ο κάθε συνάδελφος δικαιούται να δηλώσει συμμετοχή έως 2 άτομα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αποστολής του e-mail.

Παρακαλούμε να είναι «σίγουροι» οι συνάδελφοι για την προσέλευσή τους γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Στη συνέχεια οι συνάδελφοι που σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας θα συμμετέχουν  θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα κληθούν να καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου (AlphaBank/ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 1000 089) το παραπάνω αναφερόμενο ποσό και να αποστείλουν το σχετικό καταθετήριο στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *