Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Untitled
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα 14 – 5 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 108

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 Είναι απαράδεκτο να νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν έτσι….

 

Οι εργαζόμενοι ξέρουν από την πείρα τους, ότι πρέπει να κρατούν «μικρό καλάθι» από τις προεκλογικές εξαγγελίες. Από αυτό όμως μέχρι του να περιοδεύουν και να μοιράζουν ψέματα, υπάρχει απόσταση…

Τις προηγούμενες μέρες περιόδευσε ο πολύ γνωστός στους δημοσίους υπαλλήλους για τα έργα του, υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ. Βερναρδάκης και έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει εάν βγει κυβέρνηση τον 13ο και 14 μισθό και αρκετά άλλα!!!

Το έλεγε ο κ. Βερναρδάκης, αλλά δεν το λέει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πως να το λέει αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυβέρνηση που διατήρησε στο ακέραιο την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού και με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν μαζί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και με το μισθολόγιό του τον ν. 4354/2015, αφού βέβαια είχαν προηγηθεί οι περικοπές από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου) το 2010, λίγο αργότερα από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ (Παπαδήμος) και το 2012 με την  συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

Είναι θράσος που λένε ψέματα, όχι μόνο γιατί δεν λένε πλέον κουβέντα για την επαναφορά του 13ου & 14ου μισθού, αλλά γιατί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται την δημοσιονομική εξισορρόπηση, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαταραχτεί η τραγική για το λαό και τους εργαζόμενους ισορροπία εσόδων/φόρων και εξόδων/μισθών και λοιπών δαπανών.

Και ο κ. Βερναρδάκης έπρεπε να απολογηθεί εκτός των άλλων και για τις άλλες περικοπές με το μισθολόγιο ΣΥΡΙΖΑ, με την μισθολογική υποβάθμιση των ΥΕ και ΔΕ συναδέλφων, για τη χαμένη διετία 2016-2017, για την μισθολογική αναγνώριση όλης της προϋπηρεσίας, για  την καθήλωση των μισθών, όπως και για το νόμο της αξιολόγησης (4369/2016) και την τιμωρητική τροπολογία Γεροβασίλη, που ενέπνευσαν την κυβέρνηση της ΝΔ (Κεραμέως, Βορίδη κ.α.) για τα μετέπειτα νομοθετήματά της, που πρόσθεσε νέα βάρη στις πλάτες μας και αφήνοντας κι αυτή  άθικτο το προηγούμενο αντεργατικό μνημονιακό οπλοστάσιο, γιατί ακριβώς αυτό απαιτούν η κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.

Φιλική συμβουλή: Αποφεύγετε τις κακοτοπιές ή αλλιώς «μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη».          

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

          

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *