Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…
Untitled
ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα  26- 4 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 101

 

                                       

ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…

 

Σε αγαστή συνεργασία ο Σύλλογός μας και η Δ/νση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών πήραν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία αναβάθμισης ενός υπόγειου δημόσιου χώρου.

Συγκεκριμένα η  Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών ως  φορέας συντήρησης των υπογείων διαβάσεων εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, με την διαμεσολάβηση του Συλλόγου προσκάλεσε τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στις τέχνες για ανάπλαση και εξωραϊσμό της υπόγειας διάβασης πεζών της Λεωφόρου Συγγρού, πλησίον της οδού Χαροκόπου.

Ως αποτέλεσμα της θετικής ανταπόκρισης στην πρόσκληση, αναμένεται περί τα τέλη Μαΐου, η μόνιμη εγκατάσταση στην συγκεκριμένη διάβαση εκθεμάτων των διακεκριμένων συναδέλφων καλλιτεχνών Κωνσταντίνου Κωστούρου και Κωνσταντίνας Καραχάλιου, με ειδικό φωτισμό και άλλες απαραίτητες παρεμβάσεις για την ασφάλεια και την ανάδειξη τους.

Όλη η δράση έχει ενταχθεί στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση υπογείων διαβάσεων πεζών και οχημάτων στον οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δ.ΔΙ.Μ.Υ. Περιφέρειας Αττικής», η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τις εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης, αλλά και την βελτίωση της συνολικής αισθητικής εικόνας της.

Σημειώνουμε ότι σε ορισμένες υπόγειες διαβάσεις πεζών αρμοδιότητας της Περιφέρειας υπήρξαν εκτεταμένα φαινόμενα βανδαλισμών ή εμπρησμών, τα οποία κατέστησαν απολύτως επιτακτική την πλήρη ανακαίνιση τους.

Μεταξύ αυτών η υπόγεια διάβαση  η οποία υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές  ήταν  η υπόγεια διάβαση της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της οδού Χαροκόπου η οποία κατέστη  παντελώς ακατάλληλη για χρήση και προκειμένου να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση χρειάστηκε γενική ανακαίνιση και  επισκευές.

 

Με νεότερη ανακοίνωση θα προσδιοριστεί επακριβώς  η ημερομηνία της εκδήλωσης παρουσίασης των έργων που θα εκτίθενται στην διάβαση.

Eίμαστε βέβαιοι τόσο για την θετική ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα όσο και για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την Δ/νση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών προκειμένου να υπάρξει ανάλογη συνέχεια  και σε επόμενες δράσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *