Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας…
Untitled
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας…
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα  28- 4 -2023

                                         Αρ. Πρωτ.: 102

 

Καλώς τα, τα παιδιά τα δικά μας…

Εξοργισμένοι οι συνάδελφοι αντίκρισαν χθες τις πρώτες αποφάσεις Περιφερειάρχη για την συγκρότηση ομάδων εργασίας για την προετοιμασία των εκλογών, αφού όπως φαίνεται η «δέσμευση» για κλήρωση άρχισε να μπάζει νερά…, την ώρα που όλοι ξέρουμε, πως όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των υπαλλήλων που βάζει «αυθαίρετα» ο Περιφερειάρχης τόσο πιο μικρός θα είναι ο αριθμός που θα συμπληρωθεί με την κλήρωση.

Σε αυτές τις πέντε πρώτες αποφάσεις το 1/3 των συμμετεχόντων είναι εκτός των συναδέλφων που λόγω αρμοδιότητας (ex-officio) συμμετέχουν και μάλιστα οι 24 συμμετείχαν και στις τελευταίες εκλογές του 2019.

Φιγουράρουν φυτευτοί – ημέτεροι, που οι θέσεις τους δεν έχουν καμιά σχέση με την εκλογική διαδικασία. Είναι οι γνωστοί χειροκροτητές – ακόλουθοι της Περιφερειακής Αρχής, που εξαργυρώνουν τη στήριξη στον εργοδότη τους, την υπεράσπιση κάθε απόφασης της Διοίκησης και της κυβέρνησης και ανάμεσά τους το μέλος του ΔΣ Δεγαϊτη και επικεφαλής της παράταξης της Αναγέννησης, που για άλλη μια φορά πάει κόντρα στις αποφάσεις του ΔΣ, εξαργυρώνοντας βέβαια την «προσφορά» της!!!

Υποτιμάνε την νοημοσύνη των συναδέλφων με επιχειρήματα που προβλήθηκαν, ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας, για να δικαιολογηθεί το πλήθος των συναδέλφων των υπηρεσιών αυτών ή ότι αυτοί ξέρουν τη δουλειά.

Κάνουν πως δεν ξέρουν να διαβάζουν… , ότι «…η διαχείριση όλων των θεμάτων διοίκησης προσωπικού, καθώς και της διενέργειας των εκλογών…» ανήκει σύμφωνα με το άρθρο 34 του Οργανισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και όχι γενικά στη Γενική Δ/νση.

Και βέβαια δεν ξέρουμε πως δικαιολογούν όσους ανήκουν σε άλλες Δ/νσεις, πχ Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Μεταφορών κλπ.

 Υποτιμάνε την νοημοσύνη των συναδέλφων, αφού θέλουν να μας πείσουν ότι είναι οι ειδικοί των εκλογών!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ…

Καλούμε τους «αυθαίρετα» συμμετέχοντες να αναλογιστούν αν αυτή η στάση τους είναι συναδελφική, αν πιστεύουν ότι η διαδικασία αυτή έχει ίχνος διαφάνειας ή ισοτιμίας, να παραιτηθούν και να μπουν και αυτοί στη κλήρωση.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να τροποποιήσει τις αποφάσεις για τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων και να στηρίξει για πρώτη φορά στα 4 χρόνια της θητείας της, ΕΝΑ αίτημα του ΣΥΠΑ: να πλαισιώσουν τους συναδέλφους που αντικειμενικά λόγω αρμοδιότητας συμμετέχουν, όσοι συνάδελφοι κληρωθούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *