Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΛΙΡΑ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΛΙΡΑ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                               Αθήνα  13- 2 -2023

                                       Αρ. Πρωτ.:35

 

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα,…….. αλλά μπορεί να κάνει κρύο στα γραφεία της Π.Ε.Α.Α.»                                     

 Μπορεί ο τίτλος της ανακοίνωσης να είναι χιουμοριστικός αλλά οι εργαζόμενοι στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής δεν γελάνε καθόλου.

Την περίοδο με την χαμηλότερη θερμοκρασία της χρονιάς, οι μηχανολογικές – ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο περιβόητο κτίριο ΛΙΡΑ, που είναι η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, παρουσιάζουν εκτεταμένα προβλήματα και οι εργαζόμενοι παγώνουν. Το σύστημα κλιματισμού υπολειτουργεί και παραμένει ασυντήρητο και οι υπάλληλοι εν μέσω ψύχους προσπαθούν να ζεσταθούν με αερόθερμα και άλλα ηλεκτρικά μέσα τα οποία επιδεινώνουν την κακή κατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Τι περιμένει η Περιφερειακή Αρχή να κάνουν οι υπάλληλοι;;; Να φέρνουν κουβέρτες στο γραφείο για να σκεπάζονται;;; Να ανάβουν φωτιές;;;

Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο μαζί, δίπλα στην «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023» να υπάρχουν γραφεία δημόσιας υπηρεσίας που έχουν τέτοια προβλήματα με τη θέρμανση για μεγάλο χρονικό διάστημα και η Περιφερειακή Αρχή να μην ενδιαφέρεται να τα αποκαταστήσει.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ξοδεύει εκατομμύρια για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με διαδικασίες fast track καθώς και την προσωπική προβολή αλλά τους υπαλλήλους που βγάζουν όλη τη δουλειά δεν ενδιαφέρεται να τους παρέχει ούτε τα απολύτως απαραίτητα. Φαίνεται επίσης ότι δεν ενδιαφέρεται εάν θα εξυπηρετηθούν οι πολίτες.      

Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα και θα κατεβάσουν τα μολύβια εάν δεν αποκατασταθεί η θέρμανση σε όλους τους χώρους και αν δεν διορθωθούν τα ηλεκτρολογικά προβλήματα.     

Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της θέρμανσης στα γραφεία της Π.Ε.Α.Α .

Απαιτούμε την συχνή συντήρηση όλων των υποδομών στα γραφεία που δουλεύουμε.

Απαιτούμε σύγχρονα και ασφαλή κτίρια εργασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *