Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 15-2-2023
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα  15 – 2 -2023

                                           Αρ. Πρωτ.: 39

 

         Προς

          Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

     Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 15-2-2023 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Α. με παρόντα τα 21 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα Πανουτσάκου Βέτα, Παγανέλη Αριάδνη, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Δοξακίδη Σωτήρη, Ζαβερδινό Άλκη, Καζάκο Βαγγέλη, Κοντούδη Κυριάκο, Μαντσιώκα Αλεξάνδρα, Ντόντο Παναγιώτη, Ποριάζογλου Βενετία, Σαραντοπούλου Κυριακή, Στεβή Ειρήνη, Δεγαίτη Βασιλική,  Γυπαράκη Γεώργιο, Μπακογιώργο Ευάγγελο, Πολυζώη Ευαγγελία, Σούλτο Γιάννη, Κυριακόπουλο Γεώργιο, Πνακά Χάρη, Φωτεινό Σταύρο και Μαρία Αποστολή, καθώς και τα μέλη των Τοπικών Διοικουσών Ζητούδη Στέλιο και Στασινοπούλου Ιωάννα και συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής και κατέληξε στα εξής κυρίως ζητήματα:

 

  1. Συζήτησε την τραγωδία που βιώνουν οι γειτονικοί λαοί της Τουρκίας και της Συρίας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της 6-2-2023 και το κύμα αλληλεγγύης που έχει εκφραστεί, στο οποίο συμμετείχε και ο Σύλλογος μας με αποστολή υλικού πρώτης ανάγκης.
  2. Να απαιτήσουμε να διενεργηθεί αντισεισμικός έλεγχος στα κτίρια που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, καθώς επίσης και πραγματοποίηση άσκησης ετοιμότητας στους υπαλλήλους για την αντιμετώπιση σεισμού. Επιπλέον να διατυπώσουμε αίτημα για να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής τον αντισεισμικό έλεγχο σε όλα τα σχολεία της Αττικής.
  3. Για την τραγική κατάσταση κτιρίων που στεγάζονται υπηρεσίες μας, με αιχμή το κτίριο «Λίρα» στη Παλλήνη, καθώς και άλλα όπως του Αιγάλεω, το υπόγειο των Λαικών Αγορών κ.α. με την απαίτηση να βρεθούν άμεσα σύγχρονα και ασφαλή κτίρια για τη μετεστέγαση τους.
  4. Για το κρίσιμο μέτωπο της αποζημίωσης των υπηρεσιακών μετακινήσεων των υπαλλήλων και της μετακίνησης τους με υπηρεσιακά οχήματα, όπως αυτή καταλήχτηκε στο κοινό κείμενο των 7 Ομοσπονδιών του Δημοσίου με πρώτο σταθμό τη κοινή συνέντευξη τύπου στις 20-2-2023 και τη στάση εργασίας όλων των εργαζομένων, όλων των υπηρεσιών στις 21-2-2023 από το πρωί έως τις 12.00 και συγκέντρωση στις 10.00 πμ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
  5. Την εκτίμηση των παρεμβάσεων του Συλλόγου για την χορήγηση των ΜΑΠ και την αποτίμηση σε χρήμα στους δικαιούχους υπαλλήλους για τα χρόνια 2019-2022 που δεν τους χορηγήθηκαν, καθώς χωρίς τις παρεμβάσεις αυτές δε θα βρισκόμασταν σε φάση ολοκλήρωσης παρότι το προβλέπει η νομοθεσία.
  6. Την απαίτηση από την Περιφερειακή Αρχή να συνεχιστεί η διαδικασία «επιλογής» συμμετοχής των συναδέλφων στα εκλογικά συνεργεία μέσα από κλήρωση, από εκεί που είχε τελειώσει η κλήρωση στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία.
  7. Αποφασίστηκε η οικονομική στήριξη συναδέλφου.
  8. Ενημέρωση για την ολοκλήρωση του νέου site και λογαριασμού στο Facebook του ΣΥΠΑ.
  9. Εγγραφές νέων μελών.

       Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-      

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

                                                                  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *