Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Φωτογράφηση στις Δ.νσεις που στεγάζονται επί της Λ. Συγγρού 80-88 για την Έκδοση ετήσιου φωτογραφικού ημερολογίου υπηρεσιών
Untitled
Φωτογράφηση στις Δ.νσεις που στεγάζονται επί της Λ. Συγγρού 80-88 για την Έκδοση ετήσιου φωτογραφικού ημερολογίου υπηρεσιών

 Αθήνα  9- 1 -2023

                                        Αρ. Πρωτ.: 7

 

Προς

Προϊσταμένους  και υπαλλήλους

Δ/νσεων της Λ. Συγγρού 80-88

                                                           

Φωτογράφηση σε Δ/νσεις που στεγάζονται επί της Λ. Συγγρού 80-88

για Έκδοση ετήσιου φωτογραφικού ημερολογίου υπηρεσιών

 

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 17/1/2023 θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφηση των Δ/νσεων Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής,  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  ΚΤ, Αλιείας, Πολιτικής Γης, Χωρικού Σχεδιασμού, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων και Μελετών (Λ. Συγγρού 80-88, 5ος & 6ος όροφος) στο πλαίσιο της έκδοσης ετήσιου φωτογραφικού ημερολογίου. 

Υπενθυμίζουμε πως η φωτογράφηση θα γίνεται με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων,  από την συναδέλφισσα Τζίνα Μαραγκουδάκη (υπάλληλο της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής Κ.Τ), «δασκάλα» των μαθημάτων καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Συλλόγου μας.                                            

Σημειώνουμε ότι σκοπός μας είναι στο φωτογραφικό ετήσιο ημερολόγιο να απεικονίζονται όλες οι υπηρεσίες με τους συναδέλφους – υπαλλήλους κάθε υπηρεσίας, ώστε εκτός των άλλων να αποτελεί και ένα «ιστορικό ντοκουμέντο» για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά κυρίως για το έμψυχο δυναμικό της.

Το φωτογραφικό ημερολόγιο θα είναι ετήσιο και θα αποτυπώνει την «εξέλιξη» των υπηρεσιών και των συναδέλφων, που τις στελεχώνουν.

Στη κατεύθυνση αυτή και για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού, για τον οποίο είναι ενήμερη και σύμφωνη και η Περιφερειακή Αρχή παρακαλούμε τους προϊσταμένους των Δ/νσεων Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής,  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  ΚΤ, Αλιείας, Πολιτικής Γης, Χωρικού Σχεδιασμού, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων και Μελετών (Λ. Συγγρού 80-88, 5ος & 6ος όροφος) να ενημερώσουν σχετικά όλους τους υπαλλήλους, ώστε να εξασφαλιστεί συμμετοχή των συναδέλφων όλων των υπηρεσιών την Τρίτη 17/1/2023.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για Δ/νσεις άλλων Π.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *