Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Για Φορέα Λαϊκών Αγορών-Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις…. άρχισαν τα όργανα…
Untitled
Για Φορέα Λαϊκών Αγορών-Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις…. άρχισαν τα όργανα…

                                               Αθήνα  30- 1 -2023

                                       Αρ. Πρωτ.: 22

 

 «Φορέας Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής»
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις…. άρχισαν τα όργανα…

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την ψήφιση του ν.5003/2022, που ανάμεσα στα άλλα η κυβέρνηση της ΝΔ, με την στήριξη των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (ψήφισε υπέρ) και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ (ψήφισε παρών) νομοθέτησε την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τις Λαϊκές Αγορές σε νομικό πρόσωπο, στη Διοίκηση του οποίου έχουν ισχυρή παρουσία οι εκπρόσωποι μεγαλοπαραγωγών- πωλητών κλπ, όπου Ελεγκτές και ελεγχόμενοι-αδειοδοτούμενοι είναι μαζί και καθορίζουν μαζί όλους τους όρους και τις διαδικασίες του φορέα!!! και οι παρεμβάσεις τους έγιναν μεγαλύτερες και εμφανέστερες.

Έφτασαν στο σημείο υπάλληλος Σωματείου Παραγωγών, προφανώς καθ’ υπόδειξη της Διοίκησης του Σωματείου που εργάζεται να κάνει υποδείξεις και παρατηρήσεις σε συναδέλφους της υπηρεσίας!!! Και επειδή το έργο αυτό οι εργαζόμενοι της (πρώην) Δ/νσης Λαϊκών Αγορών το έχουν ξαναλουστεί, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει να μαζέψουν τους «εντολοδόχους»…

Οι εργαζόμενοι του νέου φορέα, οι υποχρεωτικά, παρά τη θέλησή τους αποσπασμένοι συνάδελφοί μας  δεν θα ανεχθούν καμιά παρέμβαση, καμιά εντολή, πέρα από την υπηρεσιακή ιεραρχία.

Ας σταματήσουν όλοι οι «παρατρεχάμενοι» να επιβεβαιώνουν τις αιτιάσεις εναντίωσής μας στη δημιουργία αυτού του καρικατούρα Φορέα του Δημοσίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *