Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ   
Untitled
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ   

  Αθήνα 30 – 11 -2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 430

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ   

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ & ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΠΑΤΟΥΛΗ

Η εμμονή της Διοίκησης Πατούλη, εκλεκτού της ΝΔ να προκηρύξει για δεύτερη φορά τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια της Περιφέρειας Αττικής με ηλεκτρονική ψηφοφορία, είναι σε όλους τους συναδέλφους πλέον ολοφάνερη, ότι εξυπηρετεί μόνο σκοπιμότητες, δηλαδή να χτυπηθούν οι ζωντανές συλλογικές διαδικασίες και ταυτόχρονα να επιβληθούν σαν εκπρόσωποι στα Υ.Σ. οι εκλεκτοί της Περιφερειακής Αρχής και «πιστοί» της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ουδεμία σχέση έχει με κίνδυνο των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας.

Οι δυνάμεις μας τα αποκάλυψαν αυτά και τα ανέδειξαν σε κάθε φάση.  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος που διεξήγαγε εκλογές δια ζώσης στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας με 28.000 μέλη, στην Περιφέρεια Αττικής προκήρυξε για τα υπηρεσιακά συμβούλια ηλεκτρονική ψηφοφορία σε λιγότερο από 2.000 υπαλλήλους, που μπορούσε να στήσει κάλπη σε 7 διαφορετικές Περιφερειακές Ενότητες!

Ζητήσαμε έγκαιρα από την πρώτη στιγμή από την Διοίκηση Πατούλη που είναι η μοναδική Διοίκηση Περιφέρειας σε όλη την Ελλάδα, που προκήρυξε ηλεκτρονικές εκλογές, να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής και να τις προκηρύξει δια ζώσης. Το ζητήσαμε εγγράφως, το ζητήσαμε με κινητοποιήσεις, ακόμα και με την σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας. Παρόλα αυτά η Περιφερειακή Αρχή δεν ανακαλεί την απόφασή της και συνεχίζει να εμμένει «γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια» τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων που καταδίκασε τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπως εκφράστηκε και στις Γ.Σ. των Τοπικών Διοικουσών των 4 Παραρτημάτων του Συλλόγου.

Και βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν θα ήταν εύκολο να προχωρήσουν οι επιδιώξεις της Διοίκησης, εάν έβρισκε τείχος απέναντι της, εάν δεν βρισκόντουσαν οι «πρόθυμοι» να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, δηλαδή το «κατασκεύασμα Πατούλη», το ψηφοδέλτιο της «Αναγέννησης».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά λοιπόν τα παραπάνω και σύμφωνα με την απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. δεν μένει άλλος δρόμος από το να καλέσουμε τους συναδέλφους να ΑΠΕΧΟΥΝ από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ως ένδειξη έντονης διαμαρτυρίας για την αδιάλλακτη στάση της Διοίκησης Πατούλη, να προκηρύξει ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Τέλος ενημερώνουμε ότι από τα κατατεθέντα ψηφοδέλτια, έχουν αποσύρει την υποψηφιότητα τους αυτά της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και της ΠΑΣΚΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *