Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Συνέλευση Παραρτήματος Ανατολικής Αττικής 22 Νοε 2022
Untitled
Συνέλευση Παραρτήματος Ανατολικής Αττικής 22 Νοε 2022

                                                 Παλλήνη  21- 11 -2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 425

 

ΤΟΠΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 10:00 πμ

  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ (Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 17Ο ΧΛΜ-ΠΑΛΛΗΝΗ, 2ος όροφος)

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Την Τρίτη 22 Νοέμβρη 2022, στις 10.00 πμ, στο κτίριο των γραφείων μας (Λ.Μαραθώνος 17ο χλμ-Παλλήνη) στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί η Τοπική Γενική μας Συνέλευση.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει:

  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Μετά από απόφαση της 18ης  Νοέμβρη, του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε για την στάση μας απέναντι στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να προκηρύξει τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ηλεκτρονική διαδικασία.  Παλεύουμε για την ανάκληση αυτής της απόφασης και την εκ νέου προκήρυξη των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ¨δια ζώσης¨ διαδικασία. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αυτοπρόσωπη συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες.

  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Διεκδικούμε μαζί με άλλες ομοσπονδίες του δημοσίου την αύξηση της εκτός έδρας αποζημίωσης. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να χρηματοδοτούμε τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας που γίνονται για τις ανάγκες τις εργασίας μας. Την στιγμή που η βενζίνη έχει πάει στα ύψη και η συντήρηση των αυτοκινήτων είναι αβάσταχτη, οι μισθοί μας έχουν «πετσοκοφτεί» δεν μπορεί εμείς να πληρώνουμε τα έξοδα για την εξωτερική εργασία. Διεκδικούμε πάγιο ποσό για την κάλυψη των εξόδων κίνησης, αύξηση του απαράδεκτου ποσού των 0,15 ευρώ το χιλιόμετρο σε 0,40 ευρώ το χιλιόμετρο, μείωση της κατ’ ελάχιστο απόστασης για αποζημίωση, απλοποίηση διαδικασιών για την πληρωμή.  

Θέλουμε από τη Τοπική Γενική Συνέλευση αυτή να βγει ο Σύλλογός μας πιο συσπειρωμένος, πιο δυνατός, πιο μαζικός, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων και από τη μεριά του να συμβάλει στην παραπέρα ανάπτυξη του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος στην πατρίδα μας.

Όλοι οι συνάδελφοι (μόνιμοι και ΙΔΟΧ), που θα μετέχουν στη Τοπική Γενική Συνέλευση:

  • πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου και
  • θα έχουν «συνδικαλιστική άδεια», σύμφωνα με τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις, γεγονός που σημαίνει ότι για να συμμετέχουν απαιτείται απλή ενημέρωση της υπηρεσίας. Για το σκοπό αυτό θα χορηγηθούν στους συναδέλφους σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.
  • ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    • ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
      • ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

Για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή

                     Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

                   Κώστας Τσίγκας                                             Σωτήρης Δοξακίδης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *