Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Untitled
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αθήνα  23- 11 -2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 426

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ & ΜΕ ΑΙΟΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ

Πραγματικά στέρεψαν τα λόγια για το ζήτημα αυτό, στο οποίο ο Σύλλογος μας έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την εργαλειοποίηση του από πλευράς Περιφερειακής Αρχής, προκειμένου να δημιουργήσει «στρατευμένους» και «πρόθυμους», ώστε να μεταχειρίζεται τις υπηρεσίες σαν «τσιφλίκι» της για τις πολιτικές της επιδιώξεις, αλλά και για να επικρατεί σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Αυτή τη φορά το «έργο» παίχτηκε στη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Νότιου Τομέα, όπου  με την 1130116/9-11-2022 απόφαση Περιφερειάρχη ορίστηκε αναπληρώτρια προϊσταμένη Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου υποψήφια με το ψηφοδέλτιο που «έστησε» η Περιφερειακή Αρχή μέσα στους εργαζόμενους ως άλλο «Δούρειο Ίππο», παρακάμπτοντας μάλιστα συναδέλφους με περισσότερα τυπικά προσόντα και χρόνο στον Α’ βαθμό.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια και για αυτή την περίπτωση. Ένα σχόλιο μόνο είναι αρκετό….

Αξιοκρατία δεν υπάρχει…αλλά ούτε και μπορεί να υπάρξει ΠΟΤΕ σε αυτό το άδικο σύστημα της εκμετάλλευσης, το οποίο στηρίζει και η Περιφερειακή Αρχή και οι ομοίοι της με όλες της τις δυνάμεις.

Ας αφήσει λοιπόν η Διοίκηση τα παχιά τα λόγια και εμείς οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όποιο μέσο μπορούμε για να την αποκαλύπτουμε στα μάτια των συναδέλφων συσπειρωμένοι στο Σύλλογο μας!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *