Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση του Β. Συρίγου Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων
Untitled
Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση του Β. Συρίγου Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

                                               Αθήνα  6- 10 -2022

                                         Αρ. Πρωτ.: 376

 

Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση του Β. Συρίγου Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

 

Καταγγέλλουμε το νέο κρούσμα αυταρχισμού της κυβέρνησης της ΝΔ, αυτή τη φορά σε βάρος του Βάλσαμου Συρίγου, Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Στον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας απαγγέλλονται κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάντια σε  πλειστηριασμό  πρώτης  κατοικίας,   με   βάση το πλαίσιο ποινικοποίησης  των συγκεκριμένων  αγώνων,  που  ξεκίνησε η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ. Προκειμένου να πάρουν οι τραπεζίτες και άλλα αρπαχτικά τα σπίτια του λαού, τα βάζουν με όποιον αγωνίζεται για να έχει κάποιος μια στέγη χωρίς να αναγκάζεται να χρυσοπληρώνει τις τράπεζες αυτός, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τα δισέγγονά του.

Η ποινικοποίηση των αγώνων έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Σέρνουν στα δικαστήρια νοσοκομειακούς γιατρούς επειδή διεκδικούν μέτρα προστασίας της υγείας και του λαού. Απολύουν πρωτοπόρους εργαζόμενους, όπως στη «Μαλαματίνα», που διεκδικούν το δικαίωμα τους στη δουλειά. Με πρόσχημα την αντιμετώπιση των συμμοριών και των εγκληματιών του κοινού ποινικού κώδικα, προσπαθούν να νεκραναστήσουν την πανεπιστημιακή αστυνομία που δεν είναι εκπαιδευμένη για αυτό, για να εμποδίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Η μία μετά την άλλη οι απεργίες βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές.

Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση του Β. Συρίγου Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Δε συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις. Δεν προσαρμοζόμαστε.

Όλοι στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *