Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!
Untitled
ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!

Αθήνα 17 – 10 -2022

                                        Αρ. Πρωτ.: 400

 

ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!

Ο Περιφερειάρχης για τους 28.000 Ιατρούς αποφάσισε δια ζώσης ψηφοφορία και για τους 1.800 εργαζόμενους στην Περιφέρεια αποφάσισε ηλεκτρονική ψηφοφορία!!!!

 

Χθες, 16/10/2022 ξεκίνησαν οι εκλογές των 28.000 ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α., οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα Δευτέρα. Ο Περιφερειάρχης και απερχόμενος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, φαίνεται σε φωτογραφίες συνωστιζόμενος χωρίς την τήρηση στοιχειωδών υγειονομικών μέτρων ανάμεσα σε συναδέλφους του να χαίρεται την δια ζώσης ψηφοφορία….

Την ίδια στιγμή, τσαλαπατώντας τις αποφάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος σε όλα τα επίπεδα (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ), αρνείται να προκηρύξει δια ζώσης εκλογές των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής για τους αιρετούς στα ΥΣ, στις (7) Περιφερειακές Ενότητες!!! Για άλλη μια φορά προχώρησε στην επαίσχυντη απόφαση προκήρυξης εκλογών για τα Υ.Σ. με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με τη βοήθεια των δικών του «παιδιών» δηλ. της παράταξης της «Αναγέννησης» η οποία δηλώνει σύμφωνη με την ηλεκτρονική ψηφοφορία και τον ξεπλένει…

Με αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις προσπαθούν να αποκλείσουν την φωνή των εργαζομένων προκειμένου να καταστήσουν το Υ.Σ. πεδίο ρουσφετιού και χειραγώγησης των εργαζομένων.

Βάλτε φρένο στην κραυγαλέα αντεργατική σας τακτική, δύο μέτρων και δύο σταθμών, που υπαγορεύεται στενά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες!

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ Υ.Σ. ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η εκπροσώπηση των εργαζομένων είναι δικιά μας υπόθεση κι όχι της Περιφερειακής Αρχής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *