Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΜΟΝΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
Untitled
ΜΟΝΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αθήνα  19- 9 -2022

                                          Αρ. Πρωτ.: 267

 

Προκήρυξη και πάλι με ηλεκτρονική ψηφοφορία των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

ΜΟΝΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

Για άλλη μια φορά η Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ επιλέγει να πάει κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργάνων με την προκήρυξη των εκλογών  για τους αιρετούς των Υπηρεσιακών Συμβουλίων με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Την ώρα που όλες οι δραστηριότητες είναι «ανοιχτές», την ώρα που ο ίδιος Περιφερειάρχης με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκηρύσσει εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών δια ζώσης για 28.000 γιατρούς, προσπαθεί να βάλει με αυτόν τον τρόπο σε «καραντίνα» την συνδικαλιστική διαδικασία, τη ζωντανή επαφή και το διάλογο, προσπαθεί και πάλι να προωθήσει με την ηλεκτρονική ψηφοφορία τους «εκλεκτούς» του, τους εκπροσώπους του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ (Αναγέννηση) που έφτιαξε.

Και για να μην υπάρχει άμεση συσχέτιση των δύο αποφάσεων, για να μην «βγάζουν μάτι» οι σκοπιμότητες που υπηρετεί, την Απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο υποκριτική ήταν και πέρυσι η αξιοποίηση της πανδημίας για την προώθηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, επιλογή την οποία καταδίκασαν σε ποσοστό 70%.

Για άλλη μια φορά η Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ δηλώνει την πίστη της στις επιλογές κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, αξιοποιώντας το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο, που θέλει τους εργαζόμενους θεατές, ξεμοναχιασμένους, ευάλωτους σε πιέσεις και παρεμβάσεις.

Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν τις επιλογές αυτές και απαιτούν να ανακληθεί η απόφαση προκήρυξη εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία και να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Περιφέρειας Αττικής με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα χωριστά, με όσες κάλπες απαιτούνται και όλα τα μέτρα προστασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *