Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Εξαφάνισαν ακόμα και τους πίνακες ανακοινώσεων του ΣΥΠΑ από το κτίριο της ΠΕΑΑ
Untitled
Εξαφάνισαν ακόμα και τους πίνακες ανακοινώσεων του ΣΥΠΑ από το κτίριο της ΠΕΑΑ

Αθήνα 12 – 7 -2022

                                         Αρ. Πρωτ.: 145

 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Ανατολική Αττική
Εξαφάνισαν ακόμα και τους πίνακες ανακοινώσεων του Συλλόγου από το κτίριο της ΠΕΑΑ, προκειμένου να μην τους χαλάει τίποτα τη «μόστρα»!!!

 

Το γεγονός της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ανατολική Αττική πήρε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη δημοσιότητα. Κινητοποιήθηκε ένας μεγάλος αριθμός πολιτικών παραγόντων, υπουργών, δημάρχων και στελεχών της δημόσιας διοίκησης για να ειπωθούν τα ίδια πράγματα και ουσιαστικά να πουληθούν μερικά ακόμα  «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» σε όλο τον λαό αλλά κυρίως σε αυτόν της Ανατολικής Αττικής.

Η περιοδεία μεταξύ άλλων περιελάμβανε επίσκεψη στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου, στο αεροδρόμιο, σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο λιμάνι της Ραφήνας και κατέληξε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Κάλυψε δηλαδή όλο το απαράδεκτο φάσμα των αντιλαϊκών πολιτικών που έχει εξασκήσει αυτή και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις στην περιοχή αυτή.

Τι να πει κανείς όταν σε Περιφέρεια που βρίσκεται «ευρωπαϊκή» πρωτεύουσα, ο πρωθυπουργός εν έτη 2022 επισκέπτεται «για το χειροκρότημα» υπερκοστολογημένο έργο επεξεργασίας λυμάτων που ακόμα δεν έχει τελειώσει!!!! Με άλλα λόγια για να μην ξεχνιόμαστε στην Ανατολική Αττική ακόμα υπάρχουν βόθροι στην πλειοψηφία των κατοικιών και βέβαια δεν είναι αυτή η μόνη περιοχή στην Ελλάδα!!!

Τι να πει κανείς για το αεροδρόμιο που υποδέχεται πάνω από 20 εκ. επισκέπτες το χρόνο, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτό δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα λόγω της ακρίβειας και των τσαλαπατημένων μισθών τους.

Τι να πει η κυβέρνηση αυτή και οι προηγούμενες για την πολιτική που έχουν εφαρμόσει για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες όλα αυτά τα χρόνια ή για τα λιμάνια που είτε είναι υποβαθμισμένα όπως της Ραφήνας  είτε έχουν δοθεί «μπιρ παρά» σε επιχειρηματικούς κολοσσούς.

Όλοι που εμφανίστηκαν σε αυτή την περιοδεία κάτι είχαν να πουν, που βέβαια έπρεπε να είναι σε «αποστειρωμένο» περιβάλλον και δεν έπρεπε να ξεφεύγει από το πρωτόκολλο…   Όμως αυτό που φαίνεται πως ξέφευγε από το πρωτόκολλο και  δεν έπρεπε με κανέναν τρόπο να εμφανιστεί πουθενά ήταν ο πίνακας ανακοινώσεων των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού μαζί με την Περιφερειακή Αρχή και τους λοιπούς «χειροκροτητές» φρόντισαν από το πρωί να ζυγίσουν και να στοιχίσουν τα πάντα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και να εξαφανίσουν ακόμα και τους πίνακες ανακοινώσεων του Συλλόγου μας με τις αφίσες του διεκδικητικού μας πλαισίου, τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας κλπ. Η δημοκρατία τους δεν το άντεχε…

Ξέρουμε πως την «μόστρα» για όλα αυτά που προσπαθούν να πείσουν τον λαό τους την χαλάνε οι εργαζόμενοι και το κίνημά τους και κυρίως αυτό που έχει ταξικό προσανατολισμό.  Για αυτό δεν θέλουν να βλέπουν τίποτα που να αναφέρεται σε αυτό.

Μπορεί βέβαια να κρύψανε τους πίνακες αλλά η αντιλαϊκή πολιτική τους δεν κρύβεται όσα ψέματα και αν πουν στο λαό. Οι εργαζόμενοι τους γνωρίζουν… 

Απαιτούμε οι πίνακες ανακοινώσεων να επιστρέψουν άμεσα στο χώρο που ήταν αναρτημένοι. 

Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *