Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
1.612.903,22 € για υπηρεσίες συμβούλου
Untitled
1.612.903,22 € για υπηρεσίες συμβούλου

Αθήνα 10 – 4 -2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 83

1.612.903,22 € για υπηρεσίες συμβούλου στη Δ/νση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών!!!

 

Το χρήμα ρέει άφθονο… Μόνο που δεν αφορά την στελέχωση, την οργάνωση και τον εξοπλισμό των δημοσίων υπηρεσιών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά «Υπηρεσίες Συμβούλου» που με αμοιβή 1.612.903,22 € θα δίνουν τις συμβουλές τους!!! για δύο χρόνια στη Δ/νση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών!!!

Δεν θα σχολιάσουμε ούτε τις διαδικασίες, ούτε το τι συμβουλές θα δίνει ένας ιδιώτης σε μια υπηρεσία, που οι εργολαβίες εκατομμυρίων πάνε κι έρχονται…

Και μόνο ότι στην «Ενότητα Εργασιών 5» της Διακήρυξης περιλαμβάνεται η «Υποστήριξη στην βέλτιστη οργάνωση και λειτουργία της Δ/νσης» λέει πολλά… και σίγουρα όχι ότι θα προτείνει να αγοραστούν μηχανήματα και εξοπλισμός για να μπορούν οι κάτοικοι της Αττικής να μην «πνίγονται», να μην «καίγονται», να μην ακινητοποιούνται με το χιόνι.

Λέει πολλά η διακήρυξη… αλλά σίγουρα όχι ότι χρειάζεται να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό και εξειδικευμένο για να μπορεί να συνεισφέρει μόνιμα σε όλους τους τομείς των υποδομών.

Πόσους άραγε εργαζόμενους θα μπορούσε να προσλάβει η Περιφέρεια Αττικής με αυτά τα χρήματα; Πόσους μόνιμους και εξειδικευμένους εργαζόμενους;

Η αμοιβή 1.612.903,22 € για δύο χρόνια αποτελεί πολιτική επιλογή της Περιφερειακής Αρχής,  της κυβέρνησης και των στηριγμάτων τους, που έχουν οδηγό τους την επιχειρηματική δράση.

Αντί να προσλαμβάνεται μόνιμο προσωπικό που θα προσφέρει στην κοινωνία και δεν θα εργάζεται για το κέρδος, αντί να επιλέγουν μόνιμο προσωπικό που θα  κερδίζει την απαιτούμενη εμπειρία, η Διοίκηση επιλέγει να συνεργάζεται με ιδιώτες που θα παίρνουν την πείρα μαζί τους. Αντί να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για την υποστελέχωση και να «χτυπάνε στην πλάτη» τους ΙΔΟΧ συναδέλφους, προσπαθώντας να κρύψουν την ομηρία και την σχετική «ντροπολογία» Βορίδη-Πατούλη,  δίνουν 1.612.903,22 € για δύο χρόνια σε σύμβουλο!!!

Αυτή την επιλογή οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας την απορρίπτουμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για υπηρεσίες στελεχωμένες και εξοπλισμένες στην υπηρεσία του λαού.

Γι αυτό κι θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε τις επιλογές και της μεθοδεύσεις της Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της, τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και στη στρατηγική της.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *