Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Πρόταση διευκόλυνσης αποπληρωμής της δαπάνης συμμετοχής των παιδιών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής στην κατασκήνωση
Untitled
Πρόταση διευκόλυνσης αποπληρωμής της δαπάνης συμμετοχής των παιδιών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής στην κατασκήνωση

Αθήνα 8 – 4 -2022

                                         Αρ. Πρωτ.: 79

                                    Προς Π.Α.

Θέμα: Πρόταση διευκόλυνσης αποπληρωμής της δαπάνης συμμετοχής των παιδιών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής στην κατασκήνωση.

Με αφορμή την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου απευθυνόμαστε σε εσάς, δεδομένου ότι αρκετά μέλη του Συλλόγου μας – υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής κάθε χρόνο στέλνουν τα παιδιά τους σε κατασκήνωση.

Κάθε χρόνο πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 167 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/τ.Α΄/31-7-2017) λαμβάνει απόφαση για την κάλυψη της δαπάνης για τη συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής ηλικίας έξι (6) έως δεκαέξι (16) ετών, σε νόμιμα λειτουργούσες Παιδικές κατασκηνώσεις, κατά τη θερινή περίοδο.

Οι δαπάνες οι οποίες είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της σχετικής ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, αφορούν την διαμονή έως δύο (2) εβδομάδες κατ΄ ανώτατο όριο, βαρύνουν συγκεκριμένο κωδικό  του προϋπολογισμού της Περιφέρειας και αποδίδονται στους δικαιούχους υπαλλήλους μετά την υποβολή στη Δ/νση Οικονομικών Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής της σχετικής αίτησης και του Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών ή της Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών που εκδίδεται από την κατασκηνωτική επιχείρηση στο όνομα του δικαιούχου υπαλλήλου και αποτυπώνει το γινόμενο του αριθμού τέκνων του επί τον αριθμό ημερών διαμονής επί το ημερήσιο τροφείο.

Δεδομένων όλων των παραπάνω στοιχείων θεωρούμε ότι θα διευκολύνει όλους τους γονείς – υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής η αποδοχή εκ μέρους σας ότι η αποπληρωμή της σχετικής δαπάνης θα γίνει μετά την απόδοσή της στον υπάλληλο από την Περιφέρεια.

Μια τέτοια συμφωνία, υπογράφοντας βέβαια μια ανάλογη Υπεύθυνη Δήλωση ή ένα σχετικό συμφωνητικό θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στη μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών και στην υποβοήθηση κάθε οικογένειας τις δύσκολες μέρες, που όλοι βιώνουμε.

Αναμένοντας την θετική ανταπόκρισή σας στην παραπάνω πρόταση είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση.

Με εκτίμηση

                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

 Πίνακας Αποδεκτών

« Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ » 

ΑΦΙΔΝΑI

dsamakli@gmail.com

info@kataskasimakopoulou.gr

« Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΑΦΙΔΝΑΙ

thanosasim@yahoo.gr

info@kataskasimakopoulou.gr

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ Α.Ε.

ΚΑΛΑΜΟΣ

 yv@anagennisi-camping.gr

«ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ»

ΣΟΥΝΙΟ

info@x-m.gr

RANCH SKOURAS – Κ ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

info@ranch.gr

KINDERLAND

ΚΑΛΑΜΟΣ

info@kinderland.gr

SPORTS VILLAGE ATHITAKIS

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

alexopoulou9@gmail.com

info@sportsvillage.gr

Ι.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ

neofo@otenet.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *