Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Περιφερειακή Αρχή – Αποστροφή σε ότι αφορά τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους
Untitled
Περιφερειακή Αρχή - Αποστροφή σε ότι αφορά τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους

Αθήνα  30- 4 -2022

                                          Αρ. Πρωτ.: 100

Περιφερειακή Αρχή Αττικής
Αποστροφή σε ότι αφορά τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους

Μόνιμη εντολή για ουσιαστική απαγόρευση της ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού της Αττικής φαίνεται πως έχει δώσει η Περιφερειακή Αρχή Αττικής της ΝΔ, νοιώθοντας «ανατριχίλα» σε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωσή τους για τις δράσεις και τους αγώνες τους. Το νέο κρούσμα εμφανίστηκε με το ξήλωμα των αφισών για την απεργιακή, πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των συνδικάτων.

Δεν είναι όμως μόνον οι «μόνιμοι» αφισοκυνηγοί των εργολάβων που χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Αρχή αντί να στελεχώνει και να εξοπλίζει τις υπηρεσίες, αλλά και η εντός των υπηρεσιών προσπάθεια παρεμπόδισης ενημέρωσης των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το συνεχές κατέβασμα του πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου από τον 4ο όροφο του κτηρίου επί της Συγγρού 80 σε κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, με την αιτιολογία μάλιστα από το γραφείο του ότι «δεν ταιριάζει ο πίνακας ανακοινώσεων του ΣΥΠΑ να είναι δίπλα στην πινακίδα, της Περιφέρειας»….

Παρά τις προσπάθειές τους όμως οι εργαζόμενοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους, στέκονται απέναντι και δίνουν μαζικά το παρόν σε όλες τις εργατικές κινητοποιήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *