Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Untitled
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αθήνα  17- 4 -2022

                                        Αρ. Πρωτ.: 92

Σάββατο 14 Μαΐου 2022 – Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έχει προγραμματίσει Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», που αποτελεί έναν από τους πλέον κατάλληλους χώρους για περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

          Στο χώρο με τους ευκαλύπτους δίπλα στη λίμνη, ο Σύλλογος θα έχει εγκαταστήσει δύο ‍ Θόλους Ψηφιακών Πλανητάριων, όπου θα παρουσιαστούν σχετικές προβολές και τηλεσκόπιο, για αστρικές παρατηρήσεις!!! και θα έχει οργανώσει διάφορες δράσεις για τα παιδιά.

Ταυτόχρονα τα παιδιά θα χαρούν το πάρκο και μπορούν να παίξουν στους χώρους του. Μπορούν να έρθουν με τις μπάλες και τα ποδήλατά τους…

Προκειμένου να οργανωθεί αναλυτικό πρόγραμμα προβολών και παράλληλων δραστηριοτήτων για τα παιδιά, προσαρμοσμένο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας, χρειάζεται να αποστείλετε σχετικές δηλώσεις συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν συμπληρωμένη την συνημμένη φόρμα με τα στοιχεία των συναδέλφων και των παιδιών τους με την ηλικία τους, μέχρι την Τετάρτη 27-4-2022.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΣΥΠΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 14-5-2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *