Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

                                               Αθήνα 3 – 4 -2022

                                        Αρ. Πρωτ.: 73

Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τρίτη 29 Μαρτίου  2022 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Α. με παρόντα τα 20 από τα 25 μέλη (Πανουτσάκου Βέτα, Παγανέλη Αριάδνη, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Δοξακίδη Σωτήρη, Ζαβερδινό Άλκη, Καζάκο Βαγγέλη, Κοντούδη Κυριάκο, Κορκίδου Σωτηρία, Μαντσιώκα Αλεξάνδρα, Ντόντο Παναγιώτη, Ποριάζογλου Βενετία, Σαραντοπούλου Κυριακή, Στεβή Ειρήνη, Δεγαίτη Βασιλική, Γυπαράκη Γεώργιο, Μπακογιώργο Ευάγγελο, Πασβαντίδη Χαράλαμπο,  Πολυζώη Ευαγγελία, Φωτεινός Σταύρος και Ιωακειμίδου Νικολέτα) και αφού συζήτησε και εκφράστηκαν οι διαφορετικές απόψεις επί των εξελίξεων (πόλεμος, εμπλοκή της χώρας μας, ακρίβεια, καθηλωμένοι μισθοί, απεργία 6/4 κλπ) και των ιδιαίτερων θεμάτων, κατέληξε στα εξής:

  1. Να δοθεί με κάθε μέσο η επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης της 6ης Απρίλη, με κεντρικό πλαίσιο ανάδειξης της καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου, της ρώσικης εισβολής και της εμπλοκής της χώρας μας με τις ΝΑΤΟικές βάσεις και τις αποστολές, καθώς και της απόφασής να διατρανώσουμε την απόφασή μας να μην δεχτούμε να φορτώσουν τις επιπτώσεις του πολέμου στις πλάτες του λαού και των εργαζομένων.

Στην κατεύθυνση αυτή και με στόχο ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11.00 στο Σύνταγμα, με την ανακοίνωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές περιοδείες στις υπηρεσίες.

  1. Να καταδικαστεί και να παλευτεί με κάθε μέσο η κυβερνητική τροπολογία που πετσόκοψε την ρύθμιση για τις «μετακινήσεις», στηρίζοντας τις αυθαιρεσίες Πατούλη.
  2. Να καταδικαστεί και να παλευτεί με κάθε μέσο η κυβερνητική τροπολογία που καθιστά υποχρεωτική την άσκηση ένδικων μέσων από τις Περιφέρειες και τους Δήμους μέσω της Οικονομικής Επιτροπής, σε περίπτωση που ένα δικαστήριο δικαιώσει εργαζόμενους ΙΔΟΧ που είχαν προσφύγει διεκδικώντας την μονιμοποίησή τους.    
  3. Να πάρει όλα τα μέτρα για την προώθηση της ρύθμισης κάλυψης των κατασκηνωτικών εξόδων για τα παιδιά των συναδέλφων. Στη κατεύθυνση αυτή εκτός από το αίτημα συζήτησης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, που κατέθεσε ο Σύλλογος, θα αποστείλει και επιστολή στις κατασκηνώσεις της Αττικής, με αίτημα πληρωμής των εξόδων μετά την εξόφληση του σχετικού εντάλματος από την Περιφέρεια.
  4. Την συνέχιση της αποχής από την αξιολόγηση, σύμφωνα με το σχετικό εξώδικο και τις αποφάσεις ΟΣΥΑΠΕ & ΑΔΕΔΥ.
  5. Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις εγγραφής στο ΣΥΠΑ 8 μόνιμων και 4 ΙΔΟΧ υπαλλήλων και ταυτόχρονα αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή, που να ενημερώνει τους ΙΔΟΧ συναδέλφους για την υποχρέωση πληρωμής της συνδρομής τους στο Σύλλογο.
  6. Εγκρίθηκαν απολογιστικές δαπάνες για το διάστημα από 19/1/2022 έως 29/3/2022 και η συμβολική οικονομική ενίσχυση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων και των Φοιτητικών Συλλόγων που διοργάνωσαν μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.
  7. Την οργάνωση παιδικής γιορτής σε εξωτερικό χώρο με το «‍Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο».
  8. Την οργάνωση της ξενάγησης στον περίπατο στην οδό Αιόλου από τα Χαυτεία στους Αέρηδες την Κυριακή 10-4-202
  9. Τέλος, έγινε ενημέρωση για την δήλωση «ανεξαρτητοποίησης» του μέλους του Δ.Σ. Φωτεινού Σταύρου.

      Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *