Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ COSCO
Untitled
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ COSCO

Αθήνα  30- 4 -2022

                                          Αρ. Πρωτ.: 101

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ COSCO
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ & ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στο λιμάνι του Πειραιά, σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης που έχει στην ιδιοκτησία της ο επιχειρηματικός όμιλος της  “COSCO”, που συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις,  τη εφαρμογή των προσαυξήσεων για νυχτερινή εργασία και αργίες, την εφαρμογή των ΒΑΕ καθώς και τη προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας της ζωής τους.

Στηρίζουμε τους πολύμηνους αγώνες τους απέναντι στην αδιαλλαξία της “COSCO” που θησαυρίζει πάνω στις πλάτες τους, μιας αδιαλλαξίας που ενισχύεται από τη στάση των κυβερνήσεων που  ενώ βγάζουν μέσα σε λίγες ώρες παράνομες τις απεργίες τους, δεν προχωράνε σε κανένα μέτρο για την εφαρμογή των γνωματεύσεων για ΒΑΕ, της ίδια της νομοθεσίας για τη προστασία των ζωών μας και της εφαρμογής των προσαυξήσεων  για νυχτερινή εργασία.

Ο μεγάλος και δίκαιος αγώνας τους, μας παραδειγματίζει και μας διδάσκει, μας δείχνει ότι το αγωνιστικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς παραμένει ζωντανό και στους σημερινούς αγώνες.

Κάτω τα χέρια από τον αγώνα των εργαζομένων στην COSCO.

Να σταματήσει κάθε προσπάθεια στησίματος απεργοσπαστικού μηχανισμού, κάθε προσπάθεια χτυπήματος των απεργιακών αγώνων από τις κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *