Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Untitled
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Αθήνα 19-11-2021

Αρ.πρωτ.:250

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η σπέκουλα ενάντια στο Σύλλογο των Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και στο προεδρείο του σε σχέση με την κατάρτιση του νέου Οργανισμού της Περιφέρειας.

Μέχρι τώρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ψέμα ότι η προτεινόμενη συρρίκνωση των Κτηνιατρικών Τμημάτων, αποτελεί πρόταση του Συλλόγου και της Προέδρου του, σε συνεννόηση με τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης.

Αφού δεν «έπιασε» αυτό….και αφού επιβράβευσαν τους διακινητές αυτού του ψέματος, βάζοντας τους σε θέση ευθύνης….επιδόθηκαν σε καινούριο! Ότι η προτεινόμενη μετατροπή των Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής σε Τμήματα των Δ/νσεων Υγείας, ήταν σε γνώση των εκλεγμένων Εποπτών Δημόσιας Υγείας στο Δ.Σ. του ΣΥΠΑ και δεν έφεραν καμία αντίρρηση, δεν είπαν τίποτα!

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΒΡΩΜΙΕΣ!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ-ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!

Προφανώς τους «έτσουξε» ότι λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Συλλόγου, αποκαλύψαμε ότι η μετατροπή των Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής σε Τμήματα των Δ/νσεων Υγείας, αποτελεί πρόταση του Περιφερειάρχη Πατούλη και του Εκτελεστικού Γραμματέα Σελίμη!

Αυτή η διαστρέβλωση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με μια άλλη διαστρέβλωση τις μέρες αυτές που κάνει πολύ ντόρο, που χτυπάει και απαξιώνει τους συναδέλφους Επόπτες Δημόσιας Υγείας όλης της χώρας, με αφορμή το θάνατο της 51χρονης γυναίκας από τον Covid-19, η οποία εμπιστεύτηκε για την πορεία της ασθένειας της έναν Επόπτη, υπάλληλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενέργεια που καταδικάζουμε απερίφραστα.

Αυτά που ακούστηκαν από παπαγαλάκια των ΜΜΕ κατά παραγγελία προφανώς των υποκινητών τους, μόνο ως γελοιότητες μπορούν να χαρακτηριστούν! Προσβάλλουν τους συναδέλφους Επόπτες Δημόσιας Υγείας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία στη χώρα μας, βρέθηκαν αδιάλειπτα στον έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοιού, προσπάθησαν να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία και τα παιδιά στα σχολεία, να αναδείξουν τις συνθήκες συγχρωτισμού στα ΜΜΜ και τόσα άλλα, που καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που τους κατέταξαν τα παπαγαλάκια, ότι είναι μόνο για….τις κουζίνες και τα πλακάκια! Η κοινωνία όλη ξέρει, ότι απευθύνεται στους Επόπτες Δημόσιας Υγείας για τις εκατοντάδες ανθυγιεινές εστίες και τα τόσα άλλα προβλήματα υγιεινής από όταν ιδρύθηκε ο κλάδος, καθώς και σε μια πληθώρα άλλων αρμοδιοτήτων και προβλημάτων, όπου έχουν καθοριστική συμβολή.

Αυτή η απαξίωση είναι ίδια με την απαξίωση των Εποπτών Δημόσιας Υγείας από τα αρμόδια υπουργεία, για την ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή τους για τη μείωση της διασποράς του Covid-19 – όπως με την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και τον έλεγχο σε μεγάλους εργασιακούς χώρους- όπως είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή και σήμερα δένει ακριβώς με την υποβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών από Διευθύνσεις σε Τμήματα κατά παραγγελία της Διοίκησης Πατούλη.

Είναι η ίδια απαξίωση και η υποβάθμιση των υπαλλήλων που αναδεικνύεται και με την μη επίλυση χρόνιων προβλημάτων εργαζομένων κι άλλων κλάδων και ειδικοτήτων στις Περιφέρειες, όπως είναι η μη καταβολή ανθυγιεινού επιδόματος και χορήγησης επαρκών ΜΑΠ για όσους εργάζονται σε ανθυγιεινές εργασίες και συνθήκες (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνικοί, μηχανικοί, οδηγοί, ελεγκτές ανάπτυξης κλπ), αποζημίωσης οδοιπορικών και διάθεση οχημάτων για όλους όσους εκτελούν εξωτερική υπηρεσία, χορήγησης ελεγκτικού επιδόματος για όλους τους εργαζόμενους στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες, κα.

ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ

ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *