Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-10-2021 Ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης – Στο πλάι των Εκπαιδευτικών
Untitled
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-10-2021 Ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης – Στο πλάι των Εκπαιδευτικών

Αθήνα 10– 10 -2021

Αρ. Πρωτ.: 209

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

από 11:30πμ έως λήξη ωραρίου

Ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης – Στο πλάι των Εκπαιδευτικών

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

ώρα 11:30πμ – Εφετείο Αθήνας (οδός Λουκάρεως)

Συμμετέχουμε στην πανδημοσιοϋπαλληλική Στάση Εργασίας την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, από τις 11.30 π.μ. έως την λήξη του ωραρίου, για να στηρίξουμε τον αγώνα εκπαιδευτικών για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα χωρίς κοινωνικές διακρίσεις, για σχολείο, που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, για σχολείο που δεν θα υποχρεώνει τους γονείς να βάζουν το χέρι στη τσέπη, που θα παρέχει ουσιαστική μόρφωση στα παιδιά μας κι όχι μόνο κάποιες δεξιότητες για να έχουν οι επιχειρήσεις φτηνούς εργαζόμενους, που θα είναι δημόσιο και δωρεάν και δεν θα αντιμετωπίζει τη μόρφωση σαν εμπόρευμα, που το πουλά και που μπορεί να σπουδάζει όποιος έχει λεφτά για κολλέγια, ενάντια στο σχολείο επιχείρηση και στις διαχρονικές προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων σε αυτή την κατεύθυνση.

Συμμετέχουμε στην Στάση Εργασίας και την συγκέντρωση στο Εφετείο στις 11.30 πμ. ενάντια στις «κατά παραγγελία» δικαστικές αποφάσεις, που πατώντας και στο αντεργατικό τερατούργημα Χατζηδάκη βγάζουν παράνομες όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά για τη συντριπτική πλειοψηφία των απεργιών.

Όσες φορές όμως και να κριθεί η απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών ως παράνομη, το δίκιο είναι με το μέρος αυτών που αγωνίζονται για να μπορούν τα παιδιά του λαού να μορφώνονται σε ένα σχολείο πραγματικά δημόσιο και δωρεάν.

Την δύναμη αυτού του δίκιου φοβάται η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και κατρακυλά στον αυταρχισμό και στην επίδειξη πυγμής, προσπαθώντας έτσι να προλάβει για να μην ξαναφάει το «χαστούκι» της συμμετοχής του 95% των εκπαιδευτικών στην αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Φοβάται την δύναμη της αλληλεγγύης όλων των εργαζομένων, των γονιών και των μαθητών που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και ενισχυτικά σε κάθε αγώνα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και να συμμετέχουν μαζικά στην Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, από τις 11.30 π.μ. έως την λήξη του ωραρίου.

Συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση στο Εφετείο, στις 11.30πμ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *