Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ
Untitled
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Αθήνα 19-10-2021

Αρ.πρωτ.:220

Σάββατο 06-11-2021, Κυριακή 07-11-2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

(Χώρος Συγκέντρωσης: έξω από τον κινηματογράφο Δεξαμενή, Κολωνάκι)

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. και η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου διοργανώνουν επίσκεψη στο Λυκαβηττό για να δούμε την Αθήνα από ψηλά, εκκλησάκια, καταφύγια πολέμου, θρυλικές σπηλιές, να ακούσουμε άγνωστες ιστορίες, μύθους, έθιμα…, το Σάββατο 06-11-2021, ώρα συγκέντρωσης 10:45 έξω από τον κινηματογράφο Δεξαμενή, Κολωνάκι και ώρα ξενάγησης 11:00 και την Κυριακή 07-11-2021, ώρα συγκέντρωσης 12:15 έξω από τον κινηματογράφο Δεξαμενή, Κολωνάκι και ώρα ξενάγησης 12:30.

Η ξενάγηση θα γίνει με φορητό σύστημα ξενάγησης (θα ακούμε με ακουστικά), για να μπορούμε να διατηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Η ξενάγηση διαρκεί 2(δύο) ώρες και θα ακολουθήσουμε κυκλική διαδρομή, να είμαστε προετοιμασμένοι για …ανηφόρα, σκαλοπάτια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν συμπληρωμένη την ανάλογη με τη μέρα που επιθυμούμε (Σάββατο ή Κυριακή) συνημμένη φόρμα με τα στοιχεία των συναδέλφων, μέχρι τη Πέμπτη, 04-11-2021.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email, γιατί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος. Για τους συναδέλφους που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν θα μπορέσουν, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να συμμετέχουν η επίσκεψη θα επαναληφθεί σε επόμενα Σαββατοκύριακα.

Οι συνάδελφοι που σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας θα συμμετέχουν το Σάββατο 06-11-2021 και την Κυριακή 07-11-2021 θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Παρακαλούμε να είμαστε “σίγουροι” για την προσέλευση όσων δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουν, γιατί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Η επίσκεψη είναι δωρεάν, την ξενάγηση την καλύπτει ο Σύλλογος.

ΔΕΞΑΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *