Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Αθήνα  25- 10 -2021

Αρ. Πρωτ.: 229

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της 21ης Οκτώβρη 2021 και τα αναφερόμενα στο καταστατικό του Συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι:

1. Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Τοπικών Διοικουσών των Παραρτημάτων και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ) θα γίνουν την Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2021, από 08:00 έως 17:00, σε χώρους όπως έχουν προσδιοριστεί και αναφέρονται παρακάτω για κάθε Παράρτημα.

 1. Στο Παράρτημα των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αθήνας οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στον ισόγειο χώρο επί της Λ. Συγγρού 80-88-Αθήνα.
 1. Στο Παράρτημα των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά & Νήσων οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου επί της οδού Αιγάλεω 5 & Κάστορος – Πειραιά.
 1. Στο Παράρτημα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 – Ελευσίνα.
 1. Στο Παράρτημα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, επί του 17ου χιλμ. Λ. Μαραθώνος – Παλλήνη.
 1. Δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, μέχρι και τον Νοέμβριο 2021. Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει έως και την ημέρα των εκλογών, εκτός από όσους υποβάλλουν υποψηφιότητα, οι οποίοι πρέπει να είναι ήδη οικονομικά τακτοποιημένοι.
 2. Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος που ανήκουν, για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και για αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ).
 3. Οι υποψηφιότητες μπορεί να είναι ατομικές ή σε ψηφοδέλτια, στα οποία οι υποψήφιοι καταχωρούνται με αλφαβητική σειρά. Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο & την Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτούν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, από τους υποψηφίους για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή και από τους αντιπροσώπους στο δευτεροβάθμιο όργανο.
 1. Οι υποψηφιότητες είτε με ψηφοδέλτιο, είτε ως ανεξάρτητες ατομικές υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης γραπτά στην κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έως και την Τρίτη 2 Νοέμβρη 2021 και ώρα 15.00, στα γραφεία του Συλλόγου. 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 1. Αντωνιάδου Φωτεινή
 2. Γερακίνη Βίκυ
 3. Πετροπούλου Ράνια του Δημητρίου
 4. Συγγελάκη Ζαχαρένια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *