Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
Untitled
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Αθήνα 6- 10 -2021

Αρ. Πρωτ.: 204

Προς:

1) ΠΑΔΑ

2) Περιφερειάρχη Αττικής

3)Υπουργείο Υγείας

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗ

Αιφνιδιαστικά ενημερωθήκαμε, ότι από 18-10-2021 μπαίνει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας), όσον αφορά στη διαχείριση του πάρκινγκ που βρίσκεται εντός του χώρου των κτιρίων της Περιφέρειας Αττικής και του κτιρίου του Πα.Δ.Α. επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ.196, καθώς και ότι οι θέσεις που θα δοθούν στους περίπου εκατόν σαράντα (140) υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής θα είναι μόνο 17 (!), ενώ όλες τις υπόλοιπες θα τις αξιοποιούν οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου, όπως αναδείξαμε και σε προηγούμενη έγγραφη διαμαρτυρία του Συλλόγου.

Αυτό σημαίνει ότι από τις 18-10-2021 η πρόσβαση στο χώρο του πάρκινγκ θα επιτρέπεται μόνο σε μόλις 17 συγκεκριμένους υπαλλήλους οι οποίοι θα προμηθευτούν την ειδική μαγνητική κάρτα και τους οποίους θα πρέπει να δηλώσουν οι υπηρεσίες τους.

Πρακτικά αυτό μεταβάλλει προς το δυσμενέστερο τους όρους εργασίας και καθημερινής ζωής των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής που κάνουν χρήση του πάρκινγκ, καθώς θα πρέπει είτε να σπαταλούν πολύ περισσότερο χρόνο για την προσέλευση στην υπηρεσία τους είτε να βάλουν το χέρι στην τσέπη ακριβοπληρώνοντας μια θέση ιδιωτικού πάρκινγκ.

Και όλα αυτά… ενώ ο χώρος επί της ουσίας ανήκε στην Περιφέρεια Αττικής πριν κατεδαφιστούν κάποια παλαιά κτίσματα που ανήκαν στις υπηρεσίες μας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την αναστάτωση που θα προκύψει εάν δεν επιτραπεί στις 18-10-2021 η είσοδος στο παρκινγκ στους συναδέλφους.

Απαιτούμε από την Περιφερειακή Αρχή να προασπίσει με κάθε μέσο την περιουσία της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *