Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ COVID-19!
Untitled
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ COVID-19!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 20/9/2021

ΑΡ. ΠΡΩΤ 058

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ COVID-19!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας όλους τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη στις 1:30 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών (Λεωφόρος Βασ. Σοφίας).

Η προηγούμενη παράσταση διαμαρτυρίας έδειξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ σκοπεύει να πετάξει στην ανεργία τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν με συμβάσεις covid. Οι συνάδελφοι αυτοί ήρθαν για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό που υπάρχουν στους δήμους και την περιφέρεια. Ανάγκες που γιγαντώθηκαν την περίοδο της πανδημίας.

Τώρα και εν μέσω νέας έξαρσης της νόσου, η κυβέρνηση σκοπεύει να τους απολύσει και να τους πετάξει στην ανεργία. Είναι τραγικό ενώ η πανδημία είναι εδώ και οι κλίνες ΜΕΘ γεμίζουν, η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι, να σχεδιάζουν να πετάξουν στο δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid, απογυμνώνοντας κρίσιμες δομές των δήμων και παραδίδοντάς τες στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, που όχι μόνο δεν προχωράει σε μαζικές προσλήψεις για να καλύψει τα τεράστια κενά, αλλά απολύει κιόλας τους συναδέλφους που τα καλύπτουν. Την ίδια ώρα διαρρέει μέσω των δημοτικών αρχών ότι κάτι θα γίνει, έχει βρει λύση. Τέρμα πια η κοροϊδία! Σε λίγο οι συνάδελφοι απολύονται!

Η τελευταία κινητοποίηση έδειξε την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να παλέψουν για την παραμονή τους στη δουλεία, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο, στις Επιτροπές Αγώνα δίπλα στα Σωματεία τους στους τόπους δουλειάς.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα.

Τίποτα δεν χαρίζεται! Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *