Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Untitled
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αθήνα 22-9-2021

Αρ.πρωτ.:180

Σάββατο 02-10-2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ

ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

(Χώρος Συγκέντρωσης: Λόφος Φιλοπάππου – αρχή πλακόστρωτου Πικιώνη)

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. και η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου διοργανώνουν επίσκεψη στους 3 λόφους Δυτικά της Ακρόπολης όπου βρίσκονται τα περισσότερα κατάλοιπα – αυλές πηγάδια σπιτιών, δρόμοι…- από τις γειτονιές της αρχαίας Αθήνας, το Σάββατο 02-10-2021, ώρα συγκέντρωσης 16:00 στο Λόφο Φιλοπάππου (αρχή πλακόστρωτου Πικιώνη) και ώρα ξενάγησης 16:15.

Η ξενάγηση θα γίνει με φορητό σύστημα ξενάγησης (θα ακούμε με ακουστικά), για να μπορούμε να διατηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα με τα στοιχεία των συναδέλφων, μέχρι τη Πέμπτη, 30-9-2021.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email, γιατί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος. Για τους συναδέλφους που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν θα μπορέσουν, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να συμμετέχουν η επίσκεψη θα επαναληφθεί σε επόμενα Σαββατοκύριακα.

Οι συνάδελφοι που σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας θα συμμετέχουν το Σάββατο 02-10-2021 θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Παρακαλούμε να είμαστε “σίγουροι” για την προσέλευση όσων δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουν, γιατί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Η επίσκεψη είναι δωρεάν, την ξενάγηση την καλύπτει ο Σύλλογος.

ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗΣ (2)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *