Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΜΑΠ κλπ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ
Untitled
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΜΑΠ κλπ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ

Αθήνα  23- 7 -2021

Αρ. Πρωτ.: 152

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΜΑΠ κλπ

ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σας ενημερώνουμε ότι επιδόθηκε χθες στην Περιφερειακή Αρχή Εξώδικη Αίτηση του Συλλόγου μας για την Αποτίμηση στους δικαιούχους υπαλλήλους των Μ.Α.Π. κλπ σε χρήμα, για τα έτη 2019 και 2020, δεδομένου ότι δεν είχαν δοθεί.

Για να πραγματοποιηθεί η αιτούμενη αποτίμηση σε χρήμα πρέπει αφού ληφθεί σχετική απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και προσδιοριστεί το συνολικό ποσό, να πραγματοποιηθεί η σχετική καταγραφή από την Διοίκηση ανά Διεύθυνση (αριθμός των δικαιούχων εργαζομένων με τα συγκεκριμένα ΜΑΠ που δικαιούται ανά ειδικότητα ή εργασία και το γάλα).

Ευελπιστούμε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα συμμορφωθεί με τα προβλεπόμενα από το σχετικό νόμο, που αποτελούν «δέσμια» αρμοδιότητα, δηλαδή υποχρέωση για την άμεση εφαρμογή των προβλεπομένων στις σχετικές ρυθμίσεις τόσο για την αποτίμηση σε χρήμα των ΜΑΠ, γάλα κλπ για τα έτη 2019 και 2020, όσο και την ολοκληρωμένη χορήγησή τους μαζί με τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις κλπ σε όλους τους δικαιούχους υπαλλήλους (μόνιμους και συμβασιούχους) για το 2021.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *