Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής
Untitled
Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής

Αθήνα 7 – 6 -2021

Αρ. Πρωτ.: 112

Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές

για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό

Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής

Στο καλέσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για απόσυρση των υποψηφιοτήτων από τις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα η πλειοψηφία των υποψηφίων.

Υλοποιώντας τις σχετικές ομόφωνες αποφάσεις όλων των συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ) έχει καταθέσει μέχρι σήμερα τις σχετικές δηλώσεις απόσυρσης υποψηφιότητας και μη συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες με ηλεκτρονική ψηφοφορία την 15η Ιουνίου 2021, το σύνολο των υποψηφίων των συνδυασμών «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς και υποψήφιος της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Χαιρετίζουμε αυτούς τους συναδέλφους – υποψηφίους και ευελπιστούμε ότι τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν όχι μόνο αυτοί που έχουν εκφράσει ανάλογη πρόθεση, αλλά και οι υπόλοιποι, σεβόμενοι τις παραπάνω αναφερόμενες ομόφωνες αποφάσεις  των δημοκρατικά εκλεγμένων συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ).

Τους καλούμε να γυρίσουν την πλάτη σε εμμονικές μειοψηφικές τοποθετήσεις που διατυπώνονται με προκλητικό και υβριστικό τρόπο προσβάλλοντας την κοινή λογική και αναγνωρίζουν ως «νόμιμα» και «δημοκρατικά» εκλεγμένο μόνο τον περιφερειάρχη και τις αποφάσεις του… με τις οποίες ευθυγραμμίζονται.

Όλοι οι υποψήφιοι που αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους τάσσονται κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας όχι γιατί είναι «φοβικοί» με την τεχνολογία, αλλά γιατί αντιλαμβάνονται τις σκοπιμότητες, που υπηρετούνται με αυτήν, αντιλαμβάνονται την προσπάθεια εφαρμογής των ρυθμίσεων του αντεργατικού εκτρώματος Χατζηδάκη, που εκτός των άλλων βάζουν στο γύψο τις συλλογικές διαδικασίες και την ζωντανή επαφή των εργαζομένων. Στέκονται απέναντι στην προσπάθεια επιβολής διαβλητών διαδικασιών και αντιδημοκρατικών πρακτικών, απέναντι στην αυθαίρετη και «μονομερή» αλλαγή των όρων διεξαγωγής των διαδικασιών.

Η ζωντανή συζήτηση, η επαφή, η αντιπαράθεση και κριτική μεταξύ των εργαζομένων, η απαίτηση για ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης των εργαζομένων αποτελούν βασικά στοιχεία της δημοκρατικής λειτουργίας.

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αποτελεί μονόδρομο για την Διοίκηση να αποδεχτεί τις αποσύρσεις των υποψηφιοτήτων, να ανακαλέσει την απόφαση για ηλεκτρονική ψηφοφορία και να προχωρήσει σε εκλογές δια ζώσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Φροντίζουμε για τη ζωή μας, για τα δικαιώματά μας. Απαντάμε ενωτικά, αποφασιστικά, συλλογικά και μαζικά στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία.

Δεν συναινούμε σε καμία προσπάθεια παρέμβασης στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Συμμετέχουμε μαζικά στην Γενική απεργία στις 10 Ιούνη

Αποσύρουμε τις υποψηφιότητες – Απέχουμε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ενημέρωση εκ νέου για την πραγματοποίηση της Γενικής μας Συνέλευσης

afisa-2 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Έγιναν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο ΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *